Імміграція до Манітоби
-
Якщо прийде потім відповідний запит, то обов'язково. Але ви можете її зробити і без запиту, і потім відправити через веб форму, коли старій вже буде більше року.
-
Подавайтеся на новий ворк перміт вже зараз (до кінця березня). Ця програма для родичів буде дуже довго розтягнута в часі.
-
у мене теж так відображається, що по дитині, та братові – англійська та українська, а по чоловікові та батькам – лише англійська. хоча я точно заповнювала цю інформацію і українською. хтось може перевірити будь ласка, як у Вас показуються батьки, і чоловіки/дружини- є українською (чи збереглося написання українською прізвище/ім'я)?
-
Доброго ранку. Отримала аор з дозапитом на форму 5669. Скажіть будь ласка, де ту форму дістати? Мені здається ми ж заповнювали її онлайн
-
Це вона внизу?
-
Дякую!
-
@western9 Доброго ранку п. Wes . Підкажіть , що робити , якщо я відправила документи на новий WP , але у формі 5710 першу дату в'їзду в Канаду заповнила , як у відео вказано , але я не звернула увагу, що там ще є пункт нижче вказати нещодавний в'їзд , якщо відрізняється від першого , а я виїжджала з Канади і не вказала цього , бо пропустила якось це питання . Чи це велика помилка , якщо так , як це тепер виправити ?