Імміграція до Манітоби
-
Не знаю. Як мінімум, має сенс подати на новий wp до 31 березня
-
Ок, а як людина тоді буде перебувати у Канаді?
-
Щось вони придумають скоріше за все))
-
Відкриваю це відео пана Дмитра все роблю по пунктах , заповнив перші пункти , переходу на другу аплікацію , а там нема питання чи я маю статус в Америці, зразу що я хочу в канаді ))і пізніше мені пише чи я здавав тест на мову , і пише що я не можу подаватися на експерс ентрі)) може хтосьь допомогти, що я не так роблю ))
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, хто завіряв Statutory declaration of common-law? Чи можливо це зробити в імігрант центрі та яким чином? Декларацію потрібно роздрукувати, завірити та потім відсканувати, чи все завіряється в електронному варіанті?
-
Дякую!
-
Так правильно.
-
Ви роздрукували вже заповнену декларацію, а нотаріус тільки поставив печатки, правильно?
-
Я взагалі тут по пошуку знайшла першого нотаріуса.за 50$ нам все розбили за 5 хвилин. Зустрілися в Торговельному центрі, на колінці поставив печатки та й все.
-
Добрий вечір, вже мабуть це обговорювали, але хочу поради. Взяла відпустку на роботі на середину березня до середини квітня і планувала поїхати додому. Як я розумію всім треба податись на продовження ворк перміту до кінця березня. Чи є варіанти, що мене не пустили б назад за старим ворк пермітом. І чи є якісь застереження не їхати взагалі? Не можу вирішити, що робити, бо поїхати дуже хотіла, але зіпсувати весь цей шлях теж не хочеться. Щиро дякую за відповідь.
-
Здається, там в декларації є посилання на нотаріусів, до яких можна звернутися, щоб завірити...
-
Заповнив ЕЕ профіль, очікував, що вони захочуть довідку про несудимість на першому етапі - але ні. Коли вони її мають запросити? Тільки у випадку, якщо пройдеш вибірку в ЕЕ?
-
Начеб-то, коли Ваша справа на розгляді, то бажано не виїжджати з країни...
-
Ну....я би, наприклад, не ризикувала це перевіряти😅