Імміграція до Манітоби
-
Чи може хтось додати до групи чекаючи на AOR, будь ласка?
-
Скажіть будь ласка ,можливо хтось знає,якщо я вже подався на ЕОІ,і всю зиму у мене були фул тайм години,але на наступну зиму у мене вже не буде годин,бо працюю на констракшині,як мені це подати офіцеру?мене компанія звільняти не буде,але і годин не буде,чи зможу я просто прикріпити що у мене є 10тис.$+ і немати оцих годин,чи фул тайм години повинні бути завжди поки чекаю на ЕОІ,номінацію і тд. Бо раніше я читав тут у групі що писали якщо немає 10тисяч то просто можна подати лист з роботи що є постійна фул тайм робота,і можна і без 10тис подаватись А якщо ці гроші є,але буде оцей перерив зимою,буду рахуватись що я в компанії працюю,але годин не буде зимою Чи можна так податись? Надіюсь зміг правильно обґрунтувати свою думку Можливо в когось була така ж ситуація,особливо хто працює на констракшині,буду вдячний якщо поділитесь досвідом
-
🔫 Анна Громова кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @vladislav_forbiz, @art_kurg, @Irina_Golovan, Lana Sweet, @Kazantseva1403, @P_et_ro, @manfromthenorthwest, @YefymH, Барнашевський Андрій, Eva Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
🔫 Котик кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @vladislav_forbiz, @art_kurg, @Irina_Golovan, Lana Sweet, @Kazantseva1403, @P_et_ro, @manfromthenorthwest, @YefymH, Барнашевський Андрій, Eva Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
15 вересня
-
Скажіть будь ласка ,можливо хтось знає,якщо я вже подався на ЕОІ,і всю зиму у мене були фул тайм години,але на наступну зиму у мене вже не буде годин,бо працюю на констракшині,як мені це подати офіцеру?мене компанія звільняти не буде,але і годин не буде,чи зможу я просто прикріпити що у мене є 10тис.$+ і немати оцих годин,чи фул тайм години повинні бути завжди поки чекаю на ЕОІ,номінацію і тд. Бо раніше я читав тут у групі що писали якщо немає 10тисяч то просто можна подати лист з роботи що є постійна фул тайм робота,і можна і без 10тис подаватись А якщо ці гроші є,але буде оцей перерив зимою,буду рахуватись що я в компанії працюю,але годин не буде зимою Чи можна так податись? Надіюсь зміг правильно обґрунтувати свою думку Можливо в когось була така ж ситуація,особливо хто працює на констракшині,буду вдячний якщо поділитесь досвідом
-
Скажіть, будь ласка, син отримав новий закордонний паспорт, ми на федеральному, чи треба його надсилати до IRCC?
-
EOI - це автоматичний відбір, ви повинні бути працевлаштуванні 6 місяців і більше, 30 годин на тиждень. Якщо вас відбере система, тоді ви зобов'язані надати свої пейстаби та лист від роботодавця, який підтверджує, що ви мали необхідні години. Якщо ви працюєте фултайм, то ваша заробітна плата може бути врахована як settlement funds
-
@banofbot