Імміграція до Манітоби
-
Щось сумнівна статистика, чув що наче в сумі в манітобі десь 75к тимчасових резидентів Тому щось сумніваюсь, що в половини вже закінчаться документи за рік А ще фізично не виміряєш ворк перміти за провінціями бо ворк перміт на всю Канаду діє і не підрахуєш в якій провінції люди
-
У всіх по-різному. В мене від моменту подачі заявки до виклику на тест рівно два місяці. Сама присяга ще може кілька місяців очікування може бути. На данний момент значно менше року чекати. Рік і більше було раніше. Таймлайни треба дивитись на сайті на конкретно ваш момент подачі.
-
Зазвичай так. Моєму взагалі 10 років😁🤦♀️ Але так як його ще досі перевіряють не підкажу)) Взагалі ielts не мають терміну дії для громадянства якщо рівень підходить. Що по інших видах тестів не підкажу. Трекер тут www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html Зараз 9місяців процесять. Коли я сабмітилась було 6 чи 7.
-
То в мене зустрічне питання. Завжди було цікаво. Скільки років життя в статусі робочої візи зараховують на громадянство? Усі, чи є якась формула ?
-
Один рік з усіх прожитих на робочій, плюс два відбути виходить в статусі перманента. Непогано
-
Робочій статус ділить на два, але зарахують не більше року
-
1 рік, навіть якщо бути на ворк пермітах 10
-
Доброго дня всім. Хотів Вас запитати можливо хтось знає. Якщо я маю відпрацьовано безперервно два роки Full-time у компанії. Але зараз я змінив роботу і маю два Part-Time що в сумі навіть більше ніж 40 години на тиждень. То питання таке чи маю я право з двома Part-Time подаватись по програмі SWO ? Чи для програми SWO має бути тільки Full-time. Всім дякую за відповідь.