Імміграція до Манітоби
-
Коли подалися? Аор отримали сьогодні?
-
-
Це на яке саме питання ви відповіли😂
-
Пане Wes пробачте, знов запитаю по перекладам, ми на федеральний етап не подавали нотаріально завірені переклади, вони просто були з “клятвою» перекладача. А в моєму дозапиті вони написали так: If your documents are not in French or English, a certified (notarized) translation must be submitted with a copy of the original version. Як це можна тлумачити, невже нотаріально завірений переклад?
-
Добрий вечір. Хто додав цифрове фото до аплікації на ПР. Написано що потрібно додати чек а також потрібна інформація Імʼя дата народження та адреса студії І дата . Це можна просто дописати додатково зверху ?
-
От минулого тижня це питання розбирали. У більшості випадків пише тільки certified. Якщо вам написали notarized, то можливо хочуть ще раз переклад, але вже нотаріально завірений. Дуже важко відповісти на всі 100%. Я особисто ні собі, ні родичам не робив нотаріальні переклади, а тільки переклад із бюро, із клятвою та штампом чи печаткою. Можливо, у вас не було печатки чи штампу перекладача?
-
Якщо їздив за кордон чи треба заповнити форму I’m0008 еще раз так як дата вʼїзду і місце змінилось ? Якщо відправив і чекаю на aor?
-
fyi: ситуація вирішилась сама по собі, о 5:30 ам прийшов мейл що документи завантажились і після цього сторінка нормально відкривається)
-
І друге питання: після запиту medical exam статус мого background check змінився з in progress на not applicable. Що це може значити? В трекері взагалі ніяких змін
-
Підкажіть, будь ласка, прийшов запрос чоловікові на здачу medical exam, але у запрошенні вказана моя стара адреса у Вінніпезі, а він взагалі в Україні і його адресу вказували українську, коли подавали документи. Чи це важливо і треба перероблювати чи він може їхати здавати?
-
це хороший знак, це означає, що медикал запросили уже після всіх перевірок бекграунду. у вас багато часу пройшло після AOR? я святкую сьогодні 4 місяці тиші і при уточненні в IRCC сьогодні з'ясувалося, що наступні етапи все ще не розпочаті і ніхто моєю справою наразі не займається 🌝
-
Дякую !