Імміграція до Манітоби
-
Ну можно начать процесс получения ПР через 6 месяцев, но чтобы программа и через 6 месяцев, то такого точно нет.
-
я слыша что сейчас в Манитобе есть программа по которой через пол года можно получить перманент резидент. Или это неправда ?Может слышал кто-то ?
-
Це згода батька про надання матері права піклуватися особисто про дитину у Канаді, потрібно мати переклад згоди на англійську чи французьку.
-
Просто оплатіть доставку. І його відправлять поштою на адресу. Я робила у Відні. Зайняла вклейка 20 днів.
-
Будь ласка підкажіть. Паспорт відправляю поштою на вклейку. Але ще невідомо хто буде забирати паспорт з візового центру. Можна консент форму заповнити потім на подругу чи сестру? Поки вклеють візу, вже буде відомо, хто зі знайомих до того моменту ще перебуватиме в Польщі. Якщо заповнити консент форму на себе, то і забирати паспорт можу тільки я? Чи можна потім , коли віза буде вклеєна, оформити консент форму на когось з родичів чи знайомих?
-
Ось тільки вчора дивилася відео , де і як зустрічають українців у Манітобі . Там у відео говорять і адресу youtu.be/JYSJXUxgcGI А як ви знайшли роботу знаходячись не в Канаді, на яких сайтах ,може є секрет якийсь ? Бо нам відповідають типу ", приїдете потім поспілкуємося "
-
Ok, Google: www.google.com/search?q=arrive+can&oq=arrive+can&aqs=chrome..69i57j69i65.2613j0j9&client=ms-android-bell-ca-revc&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
-
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, я маю дітей 1 рік і 8 років, їх також потрібно реєструвати в ArriveCan?
-
так, розумію та було анонсовано зо можна отримати безкоштовний квиток від westjet знаю є люди які летіли, я ніяк не мож знайти як його отримати
-
доброго дня, підскажіть, будь ласка, бачила що можна отримати білет для внутрішнього перельоту Канадою, в моєму випадку з Торонто до Вінніпегу. від westjet. підскажіть будь ласка куди саме звертатись, а то писала на пошту cissa-acsei, відповів робот, дав посилання на сайт а там нічого. допоможіть, будь ласка, хто зтикався з цим питанням🙏
-
По моєму там інших варіантів немає.