Імміграція до Манітоби
-
До тепер це стосувалося всіх. Ви подаєтеся, вказуєте NOC. Працювати потрібно цілий час, будь які зміни роботодавця виключно за погодженням MPNP. Як будуть це застосовувати до українців, які вже тут, я не знаю. В мене підозра, що все лишиться без змін. Ще раз: критерії і так дуже спростили, українці мають свій draw. Ви навіть не уявляєте скільки часу керівництво КУК провело за переговорами з провінцією для отримання таких мінімальних критеріїв.
-
Зрозумів , Дякую !
-
Офіційний ресурс Canada.ca. Там чітко пише, що зміна NOC може призвести до відкривання LAA. Чи будуть це застосовувати до українців, я не знаю. Ніхто не знає у теперішніх реаліях. Але це точно буде відноситися до тих, хто подається на іміграційний процес із-за кордону.
-
Доброго дня ! Підкажіть будь ласка ця нова програма манітоби «Special Immigration Measure -Ukraine , підпадає під цей пункт - ( Invitation to Apply received from MPNP as part recruitment mission or exploratory visit ) , це пункт в оцінюванні MPNP ( де треба набрати 60 балів ) . Дякую
-
І підкажіть, чи правильно я зрозуміла , якщо я подала вже на PR , воно взято до розгляднення, а мій WP може закінчитися раніше - можна подати заяву на його подовження ? Якщо так, то на скільки його видають знову ?
-
А на ці курси потрапити реально ? ) Це безкоштовно?
-
Добре, а можете порадити он-лайн курси для батьків, англійська майже нуль