Імміграція до Манітоби
-
Евалюація у WES потребує перекладу і дипломів і додатків до них
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласочка, хто мав досвід: чи потрібно зараз для PR мати переклад на англійську дипломів чи достатньо евалюювати їх через WES? Дякую
-
Дякую
-
Дякую, тобто потрібн будуть документи про освіту, так ?
-
Доброго дня. Підкажіть,бо трохи заплуталася... Якщо я приїжджаю в Манітобу , відпрацюю , наприклад, півроку -рік, здам мовний тест, то цього достатньо для подачі на постійного резидента ? ( При підтримці КУК ). Чи освіту все ж таки потрібно буде підтверджувати ? У сестри загубився додаток з годинами по предметам, і не знаємо, чи запросити відновлення, чи воно не знадобиться. Дякую🌸
-
Дуже вдячна за розгорнуту відповідь, з'явилась надія. Бережіть себе. Дякую за те, що Ви є.
-
По-перше, батьки також можуть їхати з вами по cuaet і отримати work permit на 3 роки. Потім, якщо ви таки отримаєте PR, то ви зможете подати батьків на super visa - це така спеціальна temporary residence (!) віза для дідусів/бабусів, що видається на 10 років з правом перебування в Канаді на 2 роки (а потім просто подовжуєте її кожні 2 роки онлайн, сплачуючи $150 чи шось таке, навіть виїзджати батькам не треба. Але можна і виїзджати, якщо їм хочеться). З огляду на те, що це temporary residence віза, вони не зможуть працювати (але ж вони і так не працювали б, так?), а також вони лишаться покриття Manitoba Health, на яке вони будуть мати право впродовж дії work permit за cuaet. Ви будете змушені купляти їм медичну страховку ($1800 - $3000 на рік на людину). Це якщо через 3 роки лафа з cuaet та work permit-ами закриється і все повернеться до «як було до війни». А може шось і поміняється за цей час, це невідомо.
-
Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, якщо ми будемо потім подаватись за провінційною програмою, то ми взагалі не зможемо забрати батьків? Ми із Донецької області, місто Волноваха, мамі 68, татові 78. Дуже страшно лишати їх тут самих. Дякую.
-
Добрий вечір, скажіть будьласка ктось розібрався з помилкою UCI при подачі на виплату? Вибиває на дитину помилка
-
На скільки я знаю якщо навчання до 6 місяців то можна по воркпермiту
-
А ребенку 17 лет. Могут лт дать сразу и ворк и стади пермит? Или только что то одно?? И еще вопрос для тех кто знает. Я буду работать по ворк пермит помощником сантехника, но там в процессе получения лицензии сантехника нужно 4 месяца проходить обучение между работой. Для этого стади пермит не потребуют?
-
Дипломи навіть мають час зберігання в архівах інститутів
-
В архівах є. Або отримаєте офійну відмову.