Імміграція до Манітоби
-
Проблема буде якщо 90 днів паспорту України вичерпано а статус ви не отримали
-
У вас ж 90 днів по паспорту України + коли ви вже отримали статус 90 днів буде для переміщення по ЄС
-
Навіщо вам маючи статус в Польщі наприклад знаходитися більше 90 дні в Германії наприклад ви можете пояснити?
-
Вони мають на увазі 90 днів по паспорту України
-
Доброго дня, шановні учасники чату. Якщо хтось знає, рідка, будь ласка. Ми з чоловіком та сином заповнили анкети, прийшов лист на біометрію, записалися на 20 червня у Варшаві. Ми хотіли, після того, як облаштуємось, забрати батьків. (Хочемо назавжди залишитися у Канаді). Батько, наразі, лежить у лікарні. Сьогодні подзвонила мама і сказала, що у батька виявлено онкологію. Чи це означає, що ми не зможемо його забрати до Канади? Навіть, якщо ми будемо всі витрати з лікування брати на себе? Я у розпачі... Ми живемо у місті Волноваха, донецької області. Я не хочу лишати їх тут.
-
Після того як ви отримали статус в любій країні ЄС у вас є право 90/180 по цьому статусу вже, а не по паспорту України
-
Ви не розумієте різниці?
-
-
right to move freely in EU countries (other than the EU country of residence) for 90 days within a 180-day period after a residence permit in the host EU country is issued На випадок якщо хтось не розуміє українською
-
Вище посилання
-
Читайте уважно інформація є
-
Кожна краіна надає статус захисту на своіх правилах і він стосується перебування конкетно в цій краіні. Тобто це спецзакон кодноі окремоі краіни. І статус цей теж в краіні кожній отримується за різним алгоритмом. Пересування іншими краінами шенгену дозволено в межах 90/180 по безвізу, іншоі внформаціі нема, юристи іі теж не мають, тому якщо маєте якесь підтвердження, було б цікаво побачити.
-
Право вільно пересуватися в країнах ЄС (інших, ніж країна ЄС, де Ви проживаєте) протягом 90 днів у межах 180-денного періоду після отримання дозволу на проживання в приймаючій країні ЄС ec.europa.eu/info/strategy/priorities-2019-2024/stronger-europe-world/eu-solidarity-ukraine/eu-assistance-ukraine/information-people-fleeing-war-ukraine_uk#your-rights-in-the-eu