Імміграція до Манітоби
-
Порадьте як спочатку діяти в аеропорту Торонто.? Спочатку іти одержувати work permit або одержувати багаж? Якщо спочатку одержувати робочу візу то що буде з багажем? Коли я його буду одержувати і як? Він що не буде 4 години знаходитися на Ленті?
-
Буду в них у п’ятницю та спитаю, відпишу
-
Спробував. Не працює, навіть з другого комп'ютера , так само . Не розумію в чому справа .
-
Добрий вечір. Я маю візу, планую вилітати до Вінніпегу. Не можу розібратись де мені проходити карантин 2 тижні. Кто може підсказати куди звертатись, щоб надали допомогу для проходженні карантину? З ким можна домовитись? Можливо є якісь організації де з ними можно якось конкретно домовитись, щоб не було сюрпризів у Канаді? Дякую за відповідь.
-
Дякую , зараз спробую .
-
Я взагалі не бачу такої опції в онлайн-версії, а тим паче у застосунку (про всяк випадок перевірила, хоч за тим посиланням писали, що в застосунку не працює подання декларації). Вимогам щодо аеропорту та терміналу відповідаємо... То де її там шукати цю декларацію в ArriveCan, підкажіть, будь ласка?
-
Ребят всем привет. Разскажите пожалуйста как задекларировать деньги в Канаде ? Это надо делать во время прилета в аэропорт или до прилета ??
-
Добрий вечір, панство! Чи заповнював хтось декларацію через ArriveCan? www.cbsa-asfc.gc.ca/services/border-tech-frontiere/declare-before-avant-eng.html
-
Якщо вони розписані, то вони сім'я, а ви окремо.