Імміграція до Манітоби
-
Я до того що не буде легко ніде і не буде велика зп у студентів без досвіду ніде )
-
Ну легко і велика зп зразу такого не шукайте не буде ніде
-
Btw, фастфуд це адська робота, звичайно. 8,5 годин на ногах без змоги банально присісти, 30 хв перерва разова. Прям відчуваю його ,не знаю як він там і пів року витримав (а контракт в основному на рік). Але, знову ж, ніколи не знаєш чи візьмуться продляти в таких забігаловках
-
Знайомий пройшов шлях отримання ПР через робочий перміт, працював у Subway довший час, робив бутерброди. Там продовжували перміт багатьом. Потім перевівся на асістант менеджер у Шоперс. Вже після отримання ПР пішов у страхування, у якому працював в Україні.
-
Так зрозуміло я до того що є масса варіантів за 3 роки
-
1) Якщо є робота, але ви не встигнете отримати номінацію провінції і податись на ПР, то ваш роботодавець повинен слідувати спеціальному процесу. Ваш продовжений work permiе буде скоріше за все вже закритий. 2) Якщо ви взагалі не отримали номінацію провінції, то роботодавцю прийдеться оформляти LMIA для того, щоб вас знову прийняти на роботу. Для LMIA є певні вимоги і не завжди роботодавці хочуть це робити. В цьому випадку, якщо роботодавець не захоче офорлюявати LMIA, прийдеться повертатись назад.
-
Так якщо є робота то в чому проблема?