Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Ми подавали заявку на візу в Канаду . Я, дружина та двоє дітей. Двоє з дружиною подавали біометрію. Прийшла єлектронна віза та дозвіл на роботу лиш мені. На дружину і на дітей нічого не прийшло. В когось щось подібне було і що робити
-
Якщо ви до цього не вивчали питання імміграції в Канаду то може ще на стадії вибору країни для тимчасової безпеки Канада відпала би першою, тому що Канада це країна імігрантів люди сюди їдуть сім`ями в один кінець продають все щоб почати нове життя яке буде повноцінне лише у дітей, але якщо ви вже приїхали не падайте духом, вибір завжди є, та і зближайтесь скоріше з українською спільнотою, хай Вам щастить!!!
-
Які ще обов'язки? Можна виїхати і заїхати, якщо у вас дійсна віза. Перміт тільки для роботи.
-
Інформація з перших рук, так би мовити😁. Але не розумію що ви хочете почитати?
-
Перш за все пройдіться по посиланням, які вам пропонував бот коли ви приєднувалися до чату. Читайте в шапці інформацію та на оф сайтах.
-
Де можна це почитати ? Звідки інформація ?
-
Вам будуть доступна фінансова допомога на дітей до 18 років, допомога на аренду житла, безкоштовні курси англійської, перший рік басейни і т.д.
-
Добрий день! Стосовно підтримки, чи ще мабуть до нас не добралися, чи ми щось зробили не так, трохи хвилююсь. Ми не потрапили на візит, отримали листа від КУК 9 квітня та оновили EOI, але далі не отримали LAA від MPNP. Треба ще почекати? або щось не те, не розумію ( Дякую якщо підкажете
-
Тоді ви зробили помилку для тимчасового перебування Канада надто дорого і далеко
-
Якщо не іммігрувати, то в Канаді буде важкувато просто пересидіти, якщо звісно у вас високий дохід.
-
Готелі біля аеропорту явно не для сімейного відпочинку. Та і інфраструктура там теж не для прогулянок з дітьми. Там просто в основному промисловий район. Все що далі від центру міста буде підходити. Дивіться інші школи з двомовними програмами. Крім того, в школу вас буде возити автобус, то селитися можна і подалі від школи. Як на мене (бо сам там живу 😉) більш привабливими є північні райони North Kildonan і все що поруч. Також район Transcona гарний, але там школи з українською програмою немає.
-
Не знаю за яку частину міста ви кажете. Але з тротуарами, доріжками/трейламт, парками все тут в порядку як на мене. Я порівнюю зі своїм Дніпром. У нас на вулиці навіть асфальту не було, не кажучи про тротуар. Тут багато спеціальних доріжок для піших та вело прогулянок.