Імміграція до Манітоби
-
Скидку робили, я робила бронювання на сайті LOT до стадії оплати, тоді дзвонила їм до Польщі в офіс лоту (там можна вибрати україномовного консультанта), називала номер тимчасового бронювання (6 значний код), вони мені рахували знижку і висилали на електронку посилання для оплати. З картки оплатила і електронні квитки прийшли на електронку
-
А за який проміжок часу ви бронювали? Та скидку вам робили 30% та 50%?
-
З Варшави, на 1 дорослого і 2-х дітей вийшло в LOT 48 000 грн. Це з комісією за оплату карткою та подвійною конвертацією
-
Здравствуйте, а за сколько купили билеты в Торонто ? Точнее сколько стоило на человека, и сколько вас ? И откуда влетаете ?
-
Добрий день! Квитки до Торонто придбали! Підкажіть чи можна скористатися можливістю придбати квитки до Вінніпегу таким чином?
-
Добрий день.чи є волонтери котрі допомагають з житлом по приїзду в Манітобу?і друге питання -чи є можливість підтвердження медичного диплому в Канаді? родина з 3 х осіб.всім дякуємо за відповіді.
-
www.saskatchewan.ca/residents/moving-to-saskatchewan/live-in-saskatchewan/by-immigrating/saskatchewan-immigrant-nominee-program/browse-sinp-programs/applicants-international-skilled-workers/international-skilled-worker-saskatchewan-express-entry Про Саск @sergroov все вірно вам підказав, є така вимога про співпадання освіти і досвіда для стрімів "International Skilled Worker: Saskatchewan Express Entry" і "International Skilled Worker: Occupation In-Demand". Інші стріми може мають слабкіші умови
-
Будь яка програма іміграції в Канаду основана на бальних системах, і є мінімуми, які треба перескочити. По Саскачевану SINP 100 бальна система, де треба набрати мінімум 60 балів щоб тільки потрапити в пул. Але всі виборки до війни були з балами починаючи від 70 балів, пару раз було 68 балів. Якщо у вас немає освіти, а тільки школа, то не набереш не те що мінімум щоб потрапити в систему, а навіть якщо і попадеш туди з балами більше 60 та до 70, будеш сидіти чекати виборки десятиліттями. З пулу вибирали та давали номінації кращим з найбільшими балами. Прошу зважити, що то було до війни, як зараз - не знаю
-
Доброго дня. Можливо, хто знає. Підкажіть, будь ласка, чи повинна спеціальність за якою працюєш в Манітобі збігатися з дипломом ( підтвердженим) для Провінційної програми? Наприклад, якщо я бухгалтер за освітою, то чи зможу подаватися на PR , якщо пропрацюю рік, наприклад, клінером?( просто для прикладу?). Чи бали за освіту тоді не включаються? Щиро вдячна за відповідь
-
Я вже знайшла, дякую