Імміграція до Манітоби
-
Для всіх провінційних програм треба профіль ЕЕ?
-
Я не можу розібратись з моментом , коли починається федеральна частина подачі на pr. Верніше я розумію що це слідує по завершенню всіх етапів по MPNP, але які там будуть критерії , на федеральному етапі?
-
Скажіть, будь ласка, що тут обирати, якщо хочеш заповнити кризову форму?
-
Теж цікавить тема вчителів)
-
Будьте уважні! КУК не співпрацює з консультантами, лише аплікантами на пряму...
-
Дякую
-
А шо такое кук?
-
Чи потрібен тільки договір, а листа не треба від роботодавця? Якщо договір по некваліфікованій роботі, то через який час можна подаватися, через півроку чи через рік? За весь час набуття пр людина повинна працювати на одному місці, чи в одній організації, чи за одним видом робіт. Тобто якщо ти в того ж роботавця отримаєш підвищення, то це зашкодить чи ні. Якщо договір по низькокваліфікованій роботі, має сенс робити евалюацію дипломів, тобто чи повинна освіта мати відношення до професії, за якою подаєшся?
-
Наскільки важко взяти листа в Кук? Чи потрібно для подачі по MPNP мати листа від роботодавця, як по Саскачеваню? Чи є хто допоможе визначитися з тим попадає чи ні робота в перелік кваліфікованих? І тд... Тобто якщо можна людину якусь особисто запитати, то мабуть краще було б
-
The decision envelope for your application, tracking ID No. 65444444444 has been received from the IRCC Office on Tue Apr 19 2022 at the Canada Visa Application Centre, Canada Visa Application Centre, Warsaw and is ready for collection. For details on the location and hours of operation of our VAC, please refer to our website at: www.vfsglobal.ca/canada/Poland. Please note this is an auto generated e-mail. Please do not reply to this email. Regards, VFS Global