Імміграція до Манітоби
-
В Анкарі 5 днів зайняло
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, куди краще відправити паспорт на вклеювання візи? Де це забере найменше часу і точно не отримаю візу на 6 місцяів?
-
Добрий день! Дуже потрібне безкоштовне розміщення на 7-14 днів для 3-х дорослих та 2-х дітей у Вінніпегу з 1.06.2022! До кого можна звернутися?
-
Я чекаю з 1.04
-
Це нам так за 2 дні до біометрії прийшов такий лист. Я подавала заявку на 4х осіб, лист прийшов один на загальну пошту. Їдьте туди, роздрукуйте цей лист на кількість осіб кожному. Процедура 10 хвилин зайняла. Там дуже милі люди)
-
Бачте, запитали у потрібному чаті, зразу вам відповідь.
-
www.facebook.com/groups/ukrainianstocanada/permalink/375326521172932/
-
Доброго вечора. Скажіть будь-ласка, якщо для дорослих (work permit), то які папери потрібно просити для дитини. Щоб вона отримала медичне страхування. Дитині 7 років. Дуже дякую.
-
Да!
-
Ворк перміт, стаді перміт, візітор перміт (візітор рекорд) до візи в паспорті не мають ніякого відношення. Віза обумовлює в який термін і скільки разів ви можете проїхати через кордон держави, а перміти дають право працювати/вчитись/перебувати відповідно.
-
Так, але то буде не віза вклеєна в паспорт, а така сама бумажка А4 як і для ворк перміт чи стаді перміт. І не зрозуміло, що вони там пропишуть, чи можна буде виїзжати/в'їзжати по ній чи ні.
-
То треба дивитися на сайті IRCC, я загубила посилання з поясненням як відкрити visitor visa, для українців обіцяли навіть плату зняти, але ще нічого невідомо