Імміграція до Манітоби
-
То у вас ще багато в мене 1 валіза і рюкзак
-
Тобто, оплачували ви не відразу на сайті, а через банк до прикладу?
-
Всі чекають. Отримали одиниці. 🙏🙏🙏
-
Мдя
-
І так, на телефоні очікування довге, я перший раз чекала 30 хв, вибила, і другий раз ще 10 хв
-
Ось я писала в іншій групі, сьогодні якраз купили: Може комусь буде корисно, як ми щойно купили білети в LOT, по телефону: Авіакомпанія має прямі рейси в Торонто, конкретно з Варшави Ми зараз в Туреччині, але виліт плануємо з Варшави і хотіли вже купити білети, бо чим раніше - тим дешевше виходить Подзвонили в контакт центр - там є оператор, який розмовляє українською. Або англійська, або українська, російської там немає Ми вибрали дату, назвали дані паспортів, рахунок на оплату скинули нам на пошту, як і самі білети Для дорослих 30% знижка, для дітей 50% Одразу змогли купити білети на кішку і забронювати місця в літаку, щоб всі сиділи разом Виліт в нас за 3 тижні Все разом, 2 дорослих + дитина 3р, з кішкою і бронь місць - 1780 дол вийшло Номер телефону, за яким все вирішили: +48 22 577 77 55
-
Підкажіть, будь ласка, хто знає чи ircc інформує в разі відмови? Вже майже три тижні минуло після біометрії. Тиша. Хочеться розуміти на якому ти небі…
-
Поділюся своєї історією, щоб не казали що хтось получив хто здавав раніше, а хтось ще ні. Система працює якось по свому. Ми (я основний заявник, чоловік, дитина 2р) відправили паспорти в Варшаву 30 березня, 31 вони були у них. Сплатили лише 1 зворотню доставку. 21 квітня прийшли листи на кожного від ircc що листи вони отримали і візу нам погодили. 24 квітня чоловікові на пошту прийшов лист від vac з трекінгом. На нас с дитиною нічого 25 квітня йому прийшов лист що його паспорт готовий. Про нас с дитиною тиша. В кабінеті ніяких змін. 26, тобто сьогодні, кур'єр привіз лист де 2 паспорти чоловіка і дитини з візою. :) інформація, чи трекінгу про мій паспорт ще нема.
-
Саме краще щоб хтось допоміг Вам та в аеропорту у Варшаві в касах купив вам квитки знижка суттева до 31.05. Чи спробуйте забронювати по повній ціні а коли приїдете в аеропорт щоб викупити квитки то скажить що ви з України вони повинні вам розрахувати зі скидкою
-
Хтось проходив медкомісію в Європі і вже приїхав в Канаду❓
-
Так
-
Це LoT?
-
На кожну людину по 23 кг
-
Я соборні додзвонилася з першого разу, повезло
-
Я сьогодні півдня намагаюсь дозвониться в lot , постійно очікування. Декілька раз по півгодини. Я телефону на цей номер +48225777755 Можливо є якісь інші