Імміграція до Манітоби
-
В мене питання стосовно роботи - чи можна змінювати роботодавця протягом імміграційного процесу? Я розумію, що на початку це буде entry level job, але ж потім хочу поступово повернутись до своєї професії .
-
Мабуть молодь зможе їх підтримати і спонсорувати у майбутньому😉
-
Ну откровенно говоря, да. Вы правы, после 50 будет тяжело получить статус PR
-
Якщо ви виконаєте умови провінційної програми і вам понад 45 років, то ви можете претендувати на ПР. Але це поза стрімом, який погодив КУК із урядом Манітоби. Ось умов загальної програми для, тих хто вже у Манітобі чи буде працювати. Потрібно відпрацювати 6-12 місяців і тоді починати процес, якщо вистачає балів. immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/swm/swm-eligiblity/
-
Думаєте непогоджену інформацію давали б народ? Це інформація з офіційного сайту КУК Манітоба.
-
Цікаве питання. Після 45 бали за вік починають зменшуватися. Тому їх треба замінити іншими критеріями, як то мова. Спробуйте себе оцінити тут і подивіться чи ви набираєте 60 балів immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/swo/swo-eligibility/#swo-e4
-
щось не зовсім зрозуміло... а що робити людям після 45 років? іім перманент не дадуть?
-
Не знадобилася
-
Вже змогли отримати цю довідку?