Імміграція до Манітоби
-
Забрала особисто В черзі живій
-
А як плануєте забрати, знову особисто? Ви у Польщі чекаєте?
-
Я буда в вфс 2 дні тому Самі працівники казали, що зворотньої доставки поштою немає! Я особисто оплачувала кур'єра, йому мої документи не видали
-
Не знаю наскільки правда, але вчора люди, що чекали у візовому на Chlodna, сказали що паспорти на пошту не відправляють, треба тільки реєструватися і забирати особисто. Сподіваюся це видумка тих хто хоче просто прийти сам бо не довіряє пошті. Тому що це схоже на знущання, і на виманювання грошей, що впринципі не має сенсу.
-
Дякую!
-
P.S. Вже здається домовився зі знайомими
-
Я неодружений)
-
Доставка в Україну наразі не можлива. Тому: Дружину відправляєте у Польщу - вона там робить платежі та відправляє DHL/In Post до VFS, а далі 2 опції: 1. Дружина живе в Польші на якійсь конкретній адресі куди прийдуть паспорти 2. Паспорти ідуть до знайомих П.С. Наразі можливий в‘їзд/виїзд по Укр внутрішньому паспорту. Чому на цьому наголошую - ви маєте повернутись по тому документу,по якому виїхали.
-
Зрозуміла, дякую! Так переклала, проте дуже переживаю, аби не зробити помилку :)
-
Оформлюю на подругу в Польщі
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, хто вже заповнював. Що потрібно вписувати в цьому рядку в consent form?
-
дякую за відповідь! зрозуміла як дивитись! поки не набирають, але через рік-два, цілком зможуть :)
-
повідомлення, про те що біометрія не потрібна
-
Мені теж більше 60- ти, прийшло