Імміграція до Манітоби
-
У меня также, но сегодня пришло, что отправлен в визовый центр, значит завтра долго прийти письмо что уже в визовом центре и забирать. Но я сдавала в Дюссельдорф- надеюсь тут не там много людей как в Варшаве
-
Переживаю, незручно бути в чужій країні без паспорта і інформації коли його повернуть
-
Добрий день. Підкажіть, можливо у когось схожа ситуація. 27.03 прийшов запит на подачу паспортів. Відправила всі необхідні документи поштою(оплати, паспорти, запрошення, все було). 30го прйишло повід з пошти що документи доставлені. Відтоді ніяких новин. Як довго обробляються документи?
-
Дякую!
-
Ціну нажаль не знаю
-
А яка ціна підскажите?
-
Будинок культури та науки, біля вокзалу Варшава Центральна
-
Підскажить в Варшаві де зробити пцр тест?
-
Хто знає що це за помилка???
-
так, ми в такій ситуації. більшість з сім‘ї отримали листи на вклейку, по решті ще чекаємо. в дітей окремі паспорти, на них також окремі листи приходили.
-
Доброго дня, декілька разів згадували в чаті, що зараз MPNP змінили (?) правила щодо eligibility і тепер достатньо мати 6 місяців досвіду роботи в провінції. Хтось може будь-ласка поділитися посиланням на офіційну інформацію, бо щось бачу лише вимогу про 12+ місяців
-
Добре утро. У когось була така ситуація? Прийшов запрос на вклейку віз тільки на чоловіка та мене, а на дітей ні. Хоча старший син 15 років теж пройшов біометрию. Тепер гадаю відправити всі паспорта, та не чекати. Чи на дітей окремо повинні вислали запит??