Імміграція до Манітоби
-
Але це моє розуміння, реальність може бути інша.
-
Якщо так, вона має бути двомовна, тому проблем не має бути, а на виїзд можуть створити одноразовий проїздний документ, як вказано у програмі.
-
Тут питання, а коли новий буде буде готовий? На скільки я знаю, зараз із цим проблема. У дитини ID картка?
-
Так, якщо ви заповнюєте за іншого члена сім‘ї через свій аккаунт, то потрібно це показати.
-
Are you applying on behalf of someone else? (required)If you're preparing an application for someone else, you're a representative. To be someone's representative, you must provide the right forms to show you have their permission to handle their application for them.
-
Увага! Якщо вам прийшов запит на біометрію, після подачі на візу, це НЕ означає, що візу погоджено! До того, як ви не здали біометричні дані, вашу аплікацію не розглядають! Розгляд та рішення відбуваються після отримання та перевірки біометричних даних! Не купляйте квитки заздалегідь, якщо у вас є ризик відмови.
-
Доброго дня, здається ми перестарались😔 чоловік у ЗСУ і ми подались в одній заявці. Сьогодні запит на двометровою прийшов для двох. Я можу виїхати, а чоловік - само собою ні. Підкажіть, чи можуть розглянути в такому аспекті лише мене? А чоловік просто буде чекати можливості здати бометрію? Чи є можливість анулювати і заново подати вже роздільно? Заплуталась страшенно((( буду щиро вдячна за підказку🥺
-
УВАГА! За для зручності та ефективності комунікації між учасниками групи було прийнято рішення про тимчасове перенесення запитань та коментарів що до нової програми CUAET в даний чат. Все що стосується життя в Манітобі, працевлаштування, навчання і так далі обговорюємо тут: t.me/ManitobaLife
-
Будемо чекати! Дякую.
-
Сказали що буде трошки пізніше запис