Імміграція до Манітоби
-
Подивіться в інструкції. Там був опис даного пункту.
-
Нагадування для всіх! Будь ласка, зауважте, що цей чат для тих хто проходить імміграцію, або збирається це робити за підтримки КУК. Щоб не було дублювання повідомлень всіх інших прошу до чату t.me/ManitobaLife.
-
Усю актуальну інформацію на рахунок сплат усіляких fee можна знайти на canada ca.
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
О. А куди писали? Звичайна вебформа? Бо я також такі питання задав то мені не відповіли
-
ми зараз в такій ситуації, отримали паспорти з копрами буквально за декілька днів до того як все почалося. днів 10 назад відправив веб форму з питанням як бути у нашій ситуації, чи може дружина з дитиною залендитися без мене. вчора отримав автоматичну відповідь що вони отримали мій запит і відправили його у відповідний офіс. чекаємо далі
-
Ми записались на найближчу дату у Відні на біометрію - 6е квітня. Продзвонив їх, сказали що за теперішніх умов це навіть дуже швидко. Можливо хто в курсі - чи є сенс їхати туди та пробуватись швидше, чи можливо є хто також в Австрії буде проходити біометрію?
-
Панове, добрий день, підкажіть будь-ласка. Чи хтось вже назначав апоінтмент на біометрію у Варшаві? Вчора ввечері ми заповнили усі форми і отримали запрошення на біомерію, засетапили апоінтмент на понеділок о 7:30, але сьогодні прийшло скасування: Reason for cancellation: The location of your biometric appointment has CHANGED to the Canadian Embassy in Warsow. Your appointment remains at the same time. Але на сайті вже не знаходить наших апоінтментів. Створили нові, але вони теж у візовому центрі, а не у embassy. Чи стикався хтось із таким?
-
От і я не знаю. Тому і питаю чи були якісь кейси. На скільки я пам'ятаю то основний аплікант мав лендитись типу першим а потім вже депенденти