Імміграція до Манітоби
-
Ну, впринципі, якщо подача йде онлайн, то можливо і реально це все.
-
Євросоюз офіційно дозволив переселенцям з України жити і працювати там 3 роки. Це і справді може викликати запитання у канадців навіщо переселенцям у Канаду…
-
Хоча, це ще треба знати закони Польщі. Можливо вона для біженців дає більший термін, аніж триває безвіз
-
Нуууу, в цьому є логіка🤔
-
Важко сказати, бо думаю, що Канада, побачивши апліканта з Польщі може відмовити у візі, адже Польща це теж прихисток для українців. А тому, канадські консули можуть подумати, що сенсу видавати візу в Канаду такій людині немає...
-
Не веселий парадокс. Є можливість зараз виїхати в Канаду по "спрощеній візі", але всі посольства в Україні закриті. Тобто, фізично візу отримати неможливо. Замкнуте коло :(
-
Добрий день! Тут можна знайти деталі: www.ucc.ca/2022/02/26/this-is-a-series-of-webinars-and-qa-sessions-put-together-by-canadian-lawyers-and-legal-practitioners-to-support-ukrainians-in-canada-and-abroad-who-need-immediate-legal-information/
-
Доброго дня. Маю до Вас таке запитання. WES є у мене та у чоловіка. У мене IELTS 5,5 дійсний до серпня цього року. Не маємо профілі по причині низького балу мовного тесту. Двоє дітей. Будь ласка порадьте, як можна іммігрувати в Канаду?