Імміграція до Манітоби
-
Канада допомагає по всім світі через прийняття у себе біженців. Наприклад, коли була гаряча фаза війни в Сіріі, Канада взяла на себе значну частку світової квоти на біженців, і перевезла людей до себе, в безпеку. Я впевнена, що якщо, неприведибог, в Україні війна просунеться далі, ніж зона АТО, Канада так само як з Сірією (а може і більше, завдяки потужному лобіюванню КУК) буде допомагати Україні з біженцями. Що стосується Skilled Worker іміграційного стріму, часткою якого є «ознайомчий візит», то є офіційні вимоги, і вони є вимогами для всіх бажаючих переїхати жити в Канаду - українців, філіппінців, жителів Буркіна-Фасо та ін.
-
Дякую!
-
Дуже прикро, що в тяжкий момен Канада не взмозі допомогти(
-
Як найшвидше через ознайомчий візит ніяк не вийде. В доковідні часи у людей у кращому випадку ішло на це більше року, а в теперішніх умовах очікування може затягнутися на роки
-
інфо про ознайомчий візит
-
Так як я лише недавно побачила
-
Дякую! Я вже все це читала , я мала на увазі чи потрібний IELTS в екстремальних умовах,коли занадто неспокійно в Україні, так як я не встигаю до нього підготовитися і здати вчасно. Але сім'єю хочемо якнайшвидше виїхати з Києва.
-
А тут вже можна ознайомитися з вимогами до мови: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/language-requirements/language-testing.html
-
Тут можна знайти повний опис: uccmanitoba.ca/2020/07/immigration-to-manitoba/
-
Доброго дня! Для ознайомчого візиту обов'язково потрібний екзамен IELTS?
-
Доброго дня! Ми вдруге готуємо документи на візу, підкажіть, зараз треба змінити у LOE у плані наприкінці візиту - інтерв’ю з волонтерами/представниками КУК? Бо раніше у драфті вказували інтерв’ю с офіцером. Як зараз краще сформулювати - “interview with The Immigration Committee of the Ukrainian Canadian Congress members”? Дякую якщо хтось підкаже ))
-
Дуже цікаво. Приємно бачити українське видання такої якості!
-
А можете кілька скрінів сторінок сюди кинути? Цікаво подивитися.
-
Я замовив 27грудня і тільки вчора отримав.
-
Можливо хтось цікавиться історією або ще не вирішив куди витратити ковідну тисячу (очікував від Книгарні Є рівно місяць):
-
Доречі декларувати можна і в усній формі.