Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір. Маю питання по анкеті на візу. Підкажіть будьласка? Анкета Use of a family member representative for online application. В кінці вимагає фізично підписатись оскільки електронно це не доступно. Яким чином ви підписали дану форму ? Вказали число і надіслали без підпису? Чи друкували і сканували?
-
Effective October 24, 2017, children qualify as dependants if they meet both of these requirements: - they’re under 22 years old, and - they don’t have a spouse or common-law partner. Children 22 years old or older (also known as an overage dependent children) qualify as dependants if they meet both of these requirements: - they have depended on their parents for financial support since before the age of 22, and - they are unable to financially support themselves because of a mental or physical condition. immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/general-mpnp-policies/eligible-dependants/
-
Так, мені теж так здається. Просто дивно, що при заповненні EOI у поясненні вони пишуть до 19… Але все ж таки вважаю, що треба вірити сайту CIC.
-
Доброго дня! Хтось може допомогти з питанням про вік дитини?
-
Зараз прямого інтерв'ю з офіцером не проводять.
-
Дякую! Так і зробила.
-
Про 19 років написано прямо на сторінці EOI на сайті immigratemanitoba.com, коли заповнюю аплікацію. І у пункті «скільки людей в родині» стоїть знак питання, що зазвичай пояснює пункт. А коли натискаю цей знак, з‘являється вікно, з якого я і зробила перший скрін 🤷♀️
-
Не знаю де це ви знайшли про 19 років. Я скрізь бачив лише 22 роки. Тому дитину включайте, тим більше що у вашій формі вказано правильно - до 22 років. Та й у вашому випадку, навіть якщо орієнтуватися на 19 років, то це включно. Тому у будь якому випадку вам потрібно дитину включати.
-
Ще питання. Є дитина 19 років. На сайті MPNP при заповненні анкети пишеться, що dependant - це неодружені діти віком до 19 років. Проте в розділі Eligible Dependants на сайті MPNP та на сайті CIC вказано, що dependant - дитина до 22 років. То як правильно? Вписувати дитину чи ні?
-
Ми вже пройшли інтерв‘ю. Це вже подача документів на MPNP.
-
Зрозуміла, дякую!
-
Одного запрошення вистачить. За нього дають 500 балів, а це максимум що ви можете отримати за зв'язок з провінцією. Тому навіть якщо додасте друзів, всеодно отримаєте 500 балів.