Імміграція до Манітоби
-
В чоловіка дві відмови тільки ціль візиту. А що ж тоді вказувати, просто екскурсію в Вінніпег?
-
Швидкість розгляду аплікацій цього тижня вражає 😟
-
Ну, стосовно фінансів у мене є підозра чому, як і про активи. Але чому відмова про ціл візиту, тут я геть не розумію. Я додав скани оригіналів та переклади свідоцтв про шлюб та народження дитини, витяги з реєстрів про нерухомість та їх переклади, плюс додав лист від работодацювця про оплачувану відпустку і що робота мене чекає. Все це додатково описав у листі-поясненні. Можливо, що вже, дійсно, не актуально писати про інтерв'ю з офіцером та вказувати його, як основну ціль в анкеті. Інших варіантів у мене нема😳
-
уф, співчуваю..
-
Дякую за роз'яснення. Виходить що запрошення на візит для офіцера є недостатнім документом? Ми наприклад ще додавали розписаний по днях план візиту, бронювання готелю і пояснення в листі ціль візиту. Але все одно "I am not satisfied that you will leave Canada at the end of your stay as a temporary resident, as stipulated in paragraph 179(b) of the IRPR, based on the purpose of your visit."
-
Офіційно послуга коштує усього 5 канадських доларів. Посередники беруть 20-30 доларів (як правило американських). Запит подається онлайн постійними резидентами чи громадянами Канади. Ви повинні заповнити форму - згоду на те, що від вашого імені буде надіслано запит. Результат (файл GCMS Information Request) приходить на емейл того, хто відсилав запит, і вже пересилають вам. Якщо комусь потрібно, і ви є погодженим візитером через КУК, я можу надіслати цей запит. Я сплачую за запит і надсилаю вам підтвердження оплати. Від вас - тільки компенсація мені 5 доларів на PayPal, плюс якась там комісія (за транзакцію $0.30 плюс ще 4% конвертація в канадський долар).
-
Ось офіційна інформація про ATIP запити (в народі caips, gcms notes). Пишуть, що будуть дуже значні затримки у обробці запитів. Прийшло мені на пошту сьогодні. Один запит вже 5 місяців в обробці. IRCC currently has reduced operational capacity due to exceptional measures to curb the spread of the novel coronavirus (COVID-19). As a result, there will be significant delays in responding to all requests under the Access to Information Act and the Privacy Act, as well as any emails sent to this email address, during this period. Якщо комусь відмовили, і якщо не шкода 100 доларів на переподачу, можливо, краще переподаватись відразу на візу, додавши якісь документи, чи прояснивши мету візиту, а не чекати кілька місяців на відповідь по запиту