Імміграція до Манітоби
-
Ще не планував.... Розгрібаю завад на роботі - і егегей робити все по списку! (Я так думаю 🤣)
-
Не такие маме, Але приблизно такого плану. Цей чек лист я собі сам закачав і по ньому все роблю 👍
-
Dream on, dream on.... Oooonly.... Stiiiiil....
-
Дуже цікаво - бо представник роботодавця надіслав мені чек-лист в якому я відмічати у потрібні пункти по готовності документів - а він буде це бачити он-лайн. 🤷 Як гадаєте, нащо це?
-
Офер я маю, lmia працедавець робить (по ідеї - вже мають на мене і на декількох ще....)
-
Заповнюю провінційну "анкету"....
-
Кожен хвалить свій імміграційний шлях :) Обидва шляхи (і «через вибірку і отримання PR, переізд до Канади в статусі PR і потім вже пошук роботи» і через «здобув робітничу професію, попрацював рік-два, потім знайшов джоб офер в Канаді, переїхав, працював, потім подався на PR зсередини Канади») є нормальними, валідними, легальними. У обох є як переваги, так і недоліки. Зараз, за умов ковіду, переїхати через ознайомчий візит складно, тож варіант «через джоб офер в робітничій професії» виглядає як більш швидкий та привабливий. Але поки ото «рік-два здобувати нову професію» може вже й візити знов розпочнуться ))
-
Так, підтримую. Десь за рік-півтора реально набити руку у якісь із робітничих професій і отримати запрошення від роботодавця. До речі, вітаю з отриманням офера! Ви зараз на якому етапі? Я все ще чекаю на отримання компанією LMIA та збираю по трохи документи для подачі на робочу візу
-
Професії - in-demand не про робочу візу - про вибірки. А я кажу - треба їхати через джоб-офер.
-
Ви не розумієте видно, є великі компанії, в основному виробничі. В таких компаніях багато роботи на якій не хочуть працювати місцеві, і компанії мають постійний набір на вакансії РОКАМИ! Мій знайомий на лісоповальній техніці поганяв рік з половиною доки не прийняв пропозицію з Онтаріо. Тепер чекає на дружину 😃
-
Багато прикладів коли люди "свічнули" на рік-два в затребувані професії і вже в Канаді - те що це більший шанс на міграцію так однозначно!