Імміграція до Манітоби
-
Але Canadian Experience Class вимагає 12 місяців роботи
-
Якщо ви йдете через EE Canadian experience class, то робота має бути TEER 0, 1,2 or 3
-
На сайті 3 стріма, за яким ви рахуєте? FSW - це TEER 0, 1, 2, 3
-
Хочу впевнетися. Чи є такі кейси, коли людина має тест з ангійскої на CLB7, верефікацію освіти WES, досвід в Манітобі 6 місяців за спеціальністю, яка належить до TEER4 і подається через профіль EE та потім номінацію провінції? Питання саме в TEER4, оскільки сайт не відхиляє коли я даю таку інформацію. Хочу дізнатись, чи все-таки подавався хтось незважаючи на спеціальність? І який результат?
-
Якщо знов повернулись до обговорення ЕЕ, запитаю знов, може хтось вже дізнався: який стрім буде по провінції для отримання номінації - SWM or SWO? По ЕЕ - FSW?
-
Зрозуміло, дякую за вас час)
-
Врахуйте, що вам потрібно мати діючий тест, оцінку освіти для ЕЕ.
-
І ще одне питання якщо можна, якщо я здав тут у Манітобі на truck driver class 3, і збираюся йти працювати за цією спеціальністю, то надалі, коли я буду подаватися на PR, який мені потрібен рівень англійської, де це можна подивитися?
-
Я так розумію що якщо я створю профіль ЕЕ, потім отримаю номінацію по SWM, то це дасть 600 балів в ЕЕ, що вже є достатнім для того щоб отримати запрошення. Головне перед номінацією створити профіль в ЕЕ.
-
Дякую зрозуміло
-
Що вказувати? Я ж вам відповів за яких умов англійську можна не здавати
-
А хіба це не обовязково потрібно вказувати?
-
Якщо ви йдете через Canadian experience class , EE, тоттам потрібно мати досвід роботи у Канаді. Але якщо ви будете подаватися через провінцію, то спочатку маєте створити ЕЕ профайл, а потім вже показувати ваші зв'язки із провінцією (як варіант, то через роботу).
-
Я б ОСОБИСТО навіть не декларував, що моя англійська не відповідає job-ready English. Інакше офіцер може мати сумніви. Але це моя особиста думка.
-
Спасибі, дуже хороший приклад. Я правильно зрозумів, що у вашому прикладі з дизайнером, якщо людина здала на 4, а потрібно 5, то балів за англійську мову вона взагалі не отримає?
-
Exploratory visit - це такий собі окремий стрім для SWO. Ви просто так не приїдете до Манітоби, тільки по запрошенню. Ті, хто запрошує, встановлюють певні критерії. КУК, наприклад, має програму Ознайомчого візиту, де чітко пише про професії in-demand uccmanitoba.ca/2022/09/immigration-to-manitoba/
-
Ще раз дякую. Я тільки що перечитав на сайті і SWO і SWM, я не можу ніде знайти, що затребувані професії відносяться тільки для exploratory visits
-
Дякую)
-
Тут його немає
-
Ніяк, тут його нема. Є в Едмонтоні і в Торонто
22 Jan 2023, 05:40
3501/233714
6 minutes ago