Імміграція до Манітоби
-
Вітаю!
-
Іра, вітаю 💃🎂🎉🥳🇨🇦 це чудова новина
-
Сідней, так поки що запита на ремедікалз не було
-
Доброго дня! Ділюсь супер новиною. На цьому тижні ми отримали довгоочікуваний ready for visa email (passports request) від IRCC!!!!!🔥🇨🇦💪 Світло у темному кінці тунеля🤲 Справа в тому, що цей імейл ми мали отримати ще на початку грудня, але не отримали, чому не зрозуміло🙈, але це вже не так важливо, чи в спам попав чи может email десь застряг. У кабінеті усе без змін, як і було на початку, тобто ніби то наш кейс ще на розгляді. Дали 30 днів на подачу PR візи. Наш ознайомчий візит відбувся у липні 2019 року, а наш AOR (подача документів по Express Entry): лютий 2020 р. Ще раз велика подяка усім волонтерам КУК, величезне спасибі Сергію, Дмитру. Звісно за умов пандемії неможливо поки прогнозувати, коли відбудеться наш лендінг у Канаді, але ми вже на фінішній прямій. До зустрічі у Канаді🇨🇦~ Якщо буде цікаво, як ми подолали цей шлях, у мене є канал, де є кратка інформація. Кому буде цікаво - пишіть у приват~ Усім бажаю дочекатися PR💪, не здаватись на середині шляху. Успіхів!
-
Дякую за роз'яснення!
-
Щоб отримати запрошення на візит, Вам насам перед потрібно мати профіль в express entry. Щоб його мати, Вам потрібно мати сертифікат ielts 6+ по всіх частинах, сума для проходження всього процесу(тобто +- 20000 cad в залежності, скільки чоловік в сім‘ї іммігровує), wes(оцінка диплому відносно Канадських норм), досвід роботи від 1 року(для візиту від 2, і професія повинна бути в Manitoba in-demand list). Можливо щось трохи змінилось, але ситуація +- така.
-
Точної інформації ви мабуть і не знайдете. Залежить від багатьох факторів. Де плануєте жити (готель, знайомі?), як пересуватися (авто в рент чи громадський транспорт?), де харчуватися (ресторани, фастфуд чи готувати самому?). Зараз ще додався фактор карантину. Інформація змінюється мало не кожного дня. У мене ще в доковідні часи вийшло десь близько 800 usd переліт і ще десь до 300 usd на витрати під час візиту (11 днів).
-
Я вибачаюсь, за можливо глупі та поверхневі питання, але я в цьому новачок)
-
Дякую за відповідь! Але щоб отримати запрошення на візит треба відповідати умовам manitoba express entry pathway, одна з яких мати ~ 20 000 CAD (на сім'ю з 3 осіб) тобто не маючи 20 000(умова) + 3000 (візит) = 23 000 CAD можна на дану програму не разраховувати?
-
Якщо не рахувати ото карантин у готелі при прильоті (оскільки всеодно зараз летіти не можна, навіть з таким готелем, а як буде далі - невідомо), то чисто на сам візит ~10 діб, без урахування перельоту, та якщо там їздити автобусами з тижневим проїзним, то в $1000 повинні вкластися, ну, і переліт доларів 800 у два боки...
-
Вибачаюсь, можливо на моє питання вже є відповідь, але мені не вдалось знайти цієї інформації... Питання наступне: скільки в середньому потрібно фінансів для здійснення ознайомчого візиту на 1 людину?
-
Уряду провінції легше дати. запрошення тим, хто вже тут, ніж щось вигадувати для кількох сотень потенційних іммігрантів через Ознайомчий візит від різних громад. Ті, хто вже тут, працюють і живуть вже у Манітобі, в той час як майбутні іммігранти можуть і не доїхати потім до провінції
-
На мою думку, найголовніше у візиті - це пройти співбесіду з імміграційним офіцером Манітоби для того, щоб отримати запрошення на аплікацію за MPNP. Решта - теж важливо, звичайно ж, однак можна й віртуально поспілкуватись та зібрати усю корисну інформацію щодо адаптації. Я, наприклад, зробив research та дуже багато корисного дізнався про життя у Манітобі й зокрема у Вінніпезі, тож упевнений у тому, що після лендінгу ми тут точно не пропадемо.