Імміграція до Манітоби
-
Дякую Таня
-
Так це kindergarten, тут у Канаді чітко за віком розподіляють учнів. І вік вони дивляться до кінця року, а не так як в Україні - якщо до вересня 6 немає, то не беруть у перший клас. Тобто тут якби 5 років навіть у грудні, то теж взяли б у kindergarten
-
Це мабуть від школи залежить, тому що в нашій школі Prince Edward на українській пограмі цілий день з 9 до 2-45 але через день. У ті дні коли немає школи знайомі записали у day care при школі, теж на цілий день, ну і це не безоплатно.
-
Доброго дня! Як на мене тут все чітко. Я в п'ятницю відправив паспорт + супутні доки кур'єрською доставкою від Нової Пошти (мені в колл-центрі візового центру сказали, що зворотня доставка відбуватиметься Новою Поштою). Я відправляв наступні доки: 1. Паспорт. 2. Лист стосовно розгляду моєї заявки який надійшов в моєму профайлі. 3. Заповнену заяву-згоду (надавалась у візовому центрі під час проходженні біометрії). 4. Згоду на обробку персональних даних (надавалась у візовому центрі під час проходженні біометрії). 5. Копію чеку + штрих-код по проходженню біометрії (надавалась у візовому центрі під час проходженні біометрії). 6. КОПІЮ КВИТАНЦІЇ ПРО ОПЛАТУ ПОСЛУГ ЗВОРОТНЬОЇ ДОСТАВКИ. 7. На чистому аркуші вказав адресу зворотньої доставки. Телефонував до колл-центру візового центру і уточнював як робити проплату і перепитував ще раз які саме відправляти доки.
-
От і я про це. Ніяких офіційнів повідомлень про дозвіл після 18 березня немає. Тому, тут уже треба на сімейній нараді вирішувати - чи звільнятись з роботи, закривати рахунки, продавати усе що можна і пробувати. Або ж чекати офіційного дозволу. У всіх різні проблеми і мотиви. Може хтось боїться проходити повторну медицину, може хтось вагітний і хоче встигнути приїхати до народження, а, може, тут вже нічого не тримає і хочеться нового життя... P.S. вітаю майже з річницею ;)))))
-
Немає такого поняття як софт лендінг і хард лендінг ;) то люди самі собі видумали. Просто мають на увазі, що прилетіли, відмітились на кордоні і додому чухнули на півроку і більше. І так, змін ніяких не було. Їхати заборонено. Точніше не дозволено ;) усі хто їдуть - їдуть на свій страх і ризик, бо можуть завернути як працівники авіакомпаній на посадці, так і вже в Канаді на контролі. Тому усі хто летить зараз - трохи авантюристи.
-
youtu.be/eBDZDjgMr1Y
-
То неможна робити софт лендінг.
-
В нас декілька знайомих поїхали на лендінг у листопаді. ПР получили у вересні.
-
Просто з цікавості. Бачу, що Катерина планує переїзд до Канади в найблищий час. Хотів поцікавитись як це можливо зараз. Думав, якісь зміни відбулись з відкриттям кордонів, які я прослухав раніше. Вітати можна буде хіба з річницею скоро від дати AOR, так як і Вас. Дзвонив в cic пару днів тому, в нас security ще навіть не почато, останні зміни по справі ще були в липні.
-
А вас уже можна вітати? Дали ППР? Чи то так з цікавості? ;)
-
Ми получили PR 1.5 місяці тому, живемо у Катарі і плануємо переїзд у березні або раніше якщо знайдемо роботу