Імміграція до Манітоби
-
Так так. Просто я кажу, що Аваль 0, тому здивувався і думав що укрсіб якось виграє в чомусь іншому
-
Укрсіб дешевше, тому вирішили там знімати. 0.9 приємніше ніж 1.5
-
Я зрозумів. Я думав що укрсіб чудоумови якісь ;) дякую
-
У мене картковий рахунок. За зняття 1.5пр
-
Комісії немає взагалі.... Просто не зручно знімати по 400 кад і т.д. думав там якесь партнерство - типу прийшов в банк дав картку укрсіб і з каси отримав усі гроші за раз.
-
Сам користуюсь і на візиті перевіряв. Лише конвертація в кад не найкращий курс...
-
Та ні... www.aval.ua/premium/pakety-uslug
-
Райфайзен 1.5
-
Так а чим це краще ніж той самий аваль? Аваль без комісії взагалі у будь-якому банку світу. Це я кажу про преміальні пакети... Такі самі думаю є і в інших банках.
-
Зняття в банкоматі фінансової групи BNP Paribas Group та банків-партнерів що входять до об'єднання Global ATM Alliance -0.9%. Але треба дзвонити питати в яких містах Канади є ці банки. Ми ще не знімали.
-
А можна трошки деталей про переказ будь ласка? Які там банки партнери? Які комісії сплачували за зняття? І як знімали, в КАД чи змогли напряму перевести на рахунок в ЮСД в Канаді? Як раз цікавить момент як завести гроші, щоб не кеш ;)
-
Також тут обслуговуюсь. Але наразі тут невигідні курси. Поки що найкращий курс в Альфа-Банку.
-
Тільки те що дорожче переводити в Канаду.
-
Укрсіб дає найкращі умови,щоб потім переводити гроші в Канаду. Вони мають там банки-партнери. Ми тримали гроші для поф у 3 банках(Райффайзен, Агріколь та Укрсіббанк). Задоволени Укрсіббанком найбільш
-
-
Я там і дививсь - на жаль не в усіх банках можна відкрити рахунок у валюті. У деяких можна, однак є комісія за зняття чи поповнення або стягують плату за обслуговування. О, чи зняти можна не моментально, а через певний проміжок часу - теж нема гнучкості. Я розбив власні гроші між рахунками у різних банках так, щоб на кожному рахунку було не більше за 200'000 у гривневому еквіваленті. Це щоб сума у кожному банку була гарантована ФГВФО: www.fg.gov.ua/
-
Можна також подивитися рейтинг банків на мінфіні: minfin.com.ua/ua/banks/rating/
-
Якраз в цьому банку працював найдовше. Але це проблема невеликих або, несистемних банків. В них багато роботи з паперами і багато чого залежить від самого персоналу. Але головним акціонером даного банку, з долею участі більше 96%, є найбільший польський банк - PKO. Тому він є надійним банком і я включив його до списку.
-
А я би Кредо не рекомендував. Були складнощі з зарплатним рахунком.