Імміграція до Манітоби
-
Якщо Ви плануєте іммігрувати по провінційній програмі Манітобі, то підіть на офіційний сайт провінції, і подивіться, чи ваші ноки є в in-demand list. Якщо є всі 3, то уважно перечитайте інформацію по них і підберіть найблищий до ваших робочих обов‘язків. Якщо є тільки якийсь один, то вже потрібно від того відштовхуватись.
-
Хотів уточнити, можливо хтось з учасників, або адміністраторів зустрічався з такою ситуацією - у мене інженерна освіта (інженер-механік) і досвід роботи теж тільки у інженерній справі сфері (construction, supervision). Ну, хто трохи розбирається, то мабуть знає, що інженер в нас це майже універсальна професія - і кравець, і жнець і далі ви знаєте))) по NOC перевірив - ближче всього 2132-Mechanical engineers, 2131-Civil engineers, 2232-Mechanical engineering technologist and technicians, блтжче всього по вимогах - 2132, та й освіта туди ж). Знаю, що в Канаді, та й взагалі в цивілізованому світі професійний інженер повинен мати сертифікат. То ось нарешті моє питання - чи траплялись вам апліканти зі схожими професіями і на скільки реально інженеру мого профілю запропонувати свої руки і розум Канаді, та Манітобі особливо?
-
Дякую, питання про 500 000 знімається :)
-
Дивіться програму Business Investor Stream, якщо план імміграція через відкриття бізнесу. Потрібні мінімальні інвестиції 150 тис доларів і плюс мати мінімум 500 тис net worth. 24 місяці будете на тимчасовому перміті. Якщо за цей час не вдасться запустити бізнес, то перміт не продовжать. Знаю кількох, хто просто витратив гроші і повернувся до України. Раніше була ще вимога ставити депозит 100 тис. http://www.immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/mpnp-for-business/#1
-
Доброго дня. Багато вже всього перечитав, але все одно залишилось питання. Чи має сенс НОС, Express Entry, якщо ти плануєш мігрувати, в данному випадку у Манітобу через відкриття власного бізнесу? Досвід 2 роки є, а от з освітою невелички накладки, хоча діяльність відповідає списку професій які потрібні у Манітобі. А саме - нутріціолог та фітнес тренер у дружини, вона як основний, в мене - туризм, є туристична освіта - магістратура + менше року власна туристична фірма (мав халепу відкрити у січні цього року як раз перед карантином). Може з цим питанням зразу до іміграційних канадських адваокатів? Дякую.
-
Інший приклад (теж Манітоба): федерали завернули апліканта, який мав менеджерську посаду в Україні, але не мав відповідної для Канади освіти. Його посада в Канаді вимагає мінімум бакалавра. Провінція дала номінацію якось, а федерали завернули вже. Аналогічно є також один приклад, коли завернули ще на етапі номінації. Провінція вказала на невідповідність рівню освіти заявленому НОСу
-
Конкретно номер NOC не впливає на швидкість процесу. Однак, на федеральному етапі перевіряють, чи заявлений НОС дійсно відповідає номінації (незважаючи, що вже є апрувал від провінції) базуючись на ваших документах, а також на інформації, зібраній про вас з інших джерел (в тому числі і через прямий контакт з роботодавцем). За багато років, протягом яких слідкую за різними імміграційними каналами, сайтами, форумами, та з досвіду друзів, знайомих, стикався лише кілька разів, коли федерали завертали номінацію саме через те, що заявлений НОС не відповідав досвіду роботи апліканта. Так сталось з нашими друзями, наприклад. Вони йшли через посередників. Заявлений НОС - accounting (посада Account Manager). З якогось дива імміграційний посередник заявив цей НОС. Провінція дала номінацію, а от федерали завернули всю аплікацію і дали відмову. Люди повторно були змушені починати все з нуля.
-
Або подзвонити
-
Хотел бы иметь хоть какую-то... пока видится только, что разные офицеры ведут обработку... кто-то быстрее, а кто-то медленнее. Хех, хороший вопрос... но по noc врядли, потому что это же PNP