Імміграція до Манітоби
-
У тому і справа, що між контрактами є перерви по 3-4 місяці. Це специфіка спеціальності. Коли я не на роботі, то по суті безробітний. Не знаю як мені тепер бути. Чи можливи додати якесь LOE чи мене сама система не пропустить при режстрації, якщо я буду вказувати стаж контрактами по 3-5 місяців і не наберу 24 за 5 років?
-
Друзі, для подачі на номінацію від Манітоби потрібно показати 2 роки досвіду за останні 5 років, так? І стаж роботи менш ніж 6 місяців на одному місці не зараховується? Справа в тому, що я працюю контрактами і деякі по 3.5-5.5 місяців. Без цих контрактів я ні як не наберу 24 місяці. Але якщо я працював 3 контракти поспіль у тій самій компанії і візьму реф, де буде вказано це, то можно якось інтерпретувати і зарахувати у робочий стаж? Дякую!
-
Тобто, їх «приймають пачками» тому, що є бюджет на біженців, який треба освоїти? Ні. Їх приймають (в обсязі лімітів на кількість) тому, що Канада проголосила, що вона гуманістична країна і буде їх приймати. Ну, в обсязі лімітів, а не всіх бажаючих біженців світу пачками. Прийняття біженців ніяк не пов’язане з імміграцією та видачею/не видачею туристичних віз.
-
Ваша думка базується на популярних міфах в основному. Біженців перевіряють також. Вони чекають по 4-5 років в тимчасових таборах, поки їм дозволяють приїхати до Канади. Це якщо говорити про біженців, які є спонсоровані або урядом або приватно. Так, завжди є ризик помилок, але не тільки саме в кейсах тих біженців Не дуже розумію, про які великі гроші на біженців йдеться?
-
Все обов'язково вийде! Тим більше у вас дуже гарна travel history.
-
Спробуйте самі, без дружини. Ноутси можна заказати, у вас є час,кордони закриті. А потім переподати гарний пакет документів, ліпше додати ще якісь документи якщо можливо. Я би так зробила
-
Ну тоді як завжди - who knows :( важко зрозуміти їх логіку.
-
Не показник. Ми подавались усією сім'єю. Дали усім до кінця паспортів. Правда то було 4 роки тому але у нас дуже гарна історія подорожей.