Імміграція до Манітоби
-
Погодьтесь, що це не привід оффтопом забивати «ефір» цього чату ;) В цьому чаті люди шукають і хочуть отримати зовсім іншу інформацію. Повага до часу інших повинна бути вищою за ваші “хотєлки”. Наше довге обговорення зараз - це теж оффтоп. Закриваємо питання. Гарного дня.
-
Всім привіт! Ця група була створена для тих хто: - отримав запрошення на exploratory visit від Імміграційного комітету, - планує або вже на візиті, - вже прибув на постійне місце проживання до Манітоби. Ділимося досвідом та інформацією щодо організації візиту, та для більш швидкої адаптації у Манітобі після приїзду. Мій девіз "будь-яке питання, потребує відповіді", тому не треба соромитися, якщо є навіть саме просте запитання, питайте, я або ми всі знайдемо відповіді. Правила є одне, не обговорювати тему, яка якимось чином ображає співрозмовника. Тобто не сваріться!😊 Спілкуємося українською, російською або англійською, як вам зручніше🙂
-
То не імміграція, а адаптація. Мені не хотілося б, щоб цікаві обговорення залишалися у приватних повідомленнях, тому й обговорюю тут. Можливо, комусь ще знадобиться, тому що усі користуються телефонами та інтернетом. Вас же ж ніхто не примушує брати участь у дискусіях, які вас не цікавлять, до того ж сильно у офтоп не пішли, усе в контексті Канади, а інших україномовних канадських чатів я не знаю.
-
Шановні учасники, тільки мені здається, що чат перетворився з корисного ресурсу з інформацією про ІММІГРАЦІЮ, на «болталку» про життя в Канаді?! Я впевнений, що вартість Інтернету в Канаді, а також нездатність деяких гаджетів працювати з місцевими мережами ну аж ніяк не може вплинути на рішення іммігрувати саме до Канади. Давайте поважати один одного і не писати про все, що заманеться. Для цього є купа інших чатів. Дякую. Бережіть себе!
-
Згоден, самому не дуже приємно піратити, однак коли рахуєш, що це займає значну частину від сімейного прибутку, то доводиться. Звичайно ж, коли матиму таку змогу, то купуватиму усе офіційно. Щодо тарифів - цікаво, в Україні зазвичай таке не прокатує, особливо з інтернет провайдерами. А стосовно електронних книжок та ігор - взагалі круто, не знав про таке. Оце я розумію бібліотеки.)