Імміграція до Манітоби
-
Думаю, тут малося на увазі що українці переїжджали з Манітоби в інші провінції
-
Про ту баришню з Мордена в інтернетах ходять не зовсім позитивні відгуки.
-
Якщо чесно, думайте про ознайомчий візит, як тур вихідного дня до Чехії, де вам потрібно відвідати певні місця :) Ви подаєтесь на тур візу спочатку в ircc, а не в органи, які є виконавчими в Манітобі. А нарахунок тих відео від агенцій... я персонально, і ще багато людей тут в групі мали досвід спілкування з такими агентами, починаючи розмови з оцінки шансів за 100$. І всі ті, хто відмовився від тих послуг і вирішив рухатись самостійно, і дойшов сам до певного етапу, сміється згадуючи ті речі, які ті консультанти говорили, і суми, які вони називали. Моя порада користуватись виключно офіційними джерелами ircc та провінцій. Також є ютюб канал, та інше створене придставниками КУК, на що краще орієнтуватись, якщо ми говоримо про ознайомчий візит та вивчення Манітоби в цілому
-
Я бачила відео на каналі еміграційної компанії, які розповідали що місцева імміграційна оцінювала з яких країн відсотково більше залишалисьу Манітобі на час 2020 року . На жаль за час карантину переїхало багато українців. Це також впливає на тих, хто подається. Не впевнена наскільки інформація практична)
-
І в нас напевно та сама причина, бо відмова прийшла якраз після дати запланованої поїздки
-
А яка була написана причина відмови без запиту?
-
Вітаю! Дуже приємно новина, що візи видаються на такий тривалий термін. Ви заявляли якийсь очікуваний період перебування і план поїздки?
-
Круто вітаємо!!!🎉 Тобто і під час карантину можна отримати тур візу