Імміграція до Манітоби
-
tripmydream.com/media/novosti/ykraina-ne-vozobnovit-mezhdynarodnoe-soobschenie-etim-letom?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=blog-news&utm_content=20200506_ykraina-ne-vozobnovit-mezhdynarodnoe-soobschenie-etim-letom&fbclid=IwAR3grTFmH3KFsTcYm_JWf3o3aJGHlt_rflEl4-Tw8DievO7VtZO1xnx2HNU
-
Зрозуміло, дякую за відповіді!
-
професія за конкретним кодом NOC має бути у всіх документах (референс, трудова і т.д.), а не тільки в резюме. Резюме не є підтвердженням досвіду роботи за конкретною професією. Напрям "Ознайомчий візит" вимагає 2 років досвіду фул-тайм роботи за конкретним кодом за останні 5 років. 2 роки - це приблизно 4000 годин.
-
Друзі, прошу допомоги з питання кращого варіанту зазначення посади у резюме. Мій NOC 0213 Project Manager, але у резюме я вказав посаду як СЕО (головний виконавчий директор). Я працюю в невеличкій IT компанії та на цій посаді виконую багато обов'язків від Project Manager до QA. Тому в мене питання як буде краще на вашу думку - залишити назву посади як CEO чи все ж краще вказати Project Manager, щоб імміграційному офіцеру було все зрозуміло без зайвих питань.
-
Нашла :) www.facebook.com/ukrcancongress/videos/225243932261443/
-
Дякую, Natalia. А де можна переглянути запис?
-
Дивилися вебінар? Summary: До 19 травня тимчасові візи non essential не розглядаються, та треба також чекати відкриття центрів в Україні. Експрес ентрі бере тільки тих, в кого Canadian experience, щоб контролювати трафік емігрантів (це люди, що вже в Канаді, зазвичай). Ті, хто планує лендінг робити, там треба appointment робити, на границі не можна зараз його пройти Якщо в когось віза expiring , то треба писати в IRCC щодо подовження термінів (але тут я відволікалась, переглянути треба).
-
А ок. Тоді це не зовсім офіційно. Бо це тільки план. Сподіваємось на краще і швидке зняття обмежень в провінціях, а потім в цілому по Канаді.
-
Все так погано? :( Невже є ймовірність, що Канада не відкриє двері для туристів аж до 21 року? Це якісь чутки, аналіз доступної інформації чи уряд вже видав якусь постанову?