Імміграція до Манітоби
-
А де ви це вказуєте? Здається там не було сторінки, просто завантажуєте файл зі сканами та exel тиблицю, якщо хочете
-
+ скани штампів та віз
-
Я в тревел хісторі завантажував лише скани віз і штампів. Ніяких таблиць чи пояснень
-
Зайва інфа тіки відвлікає та заважає
-
Ми давали таблицю з датами і країнами за 10 років і все. Нічого не розписували
-
Ми зробили запит та чекаємо відповіді. Думаємо ще розписати кожну поїздку окремо. В анкеті вказуються лише місяць і рік. То у випадках коли виїжджали 29.07 і повертались 07.08 в анкеті виглядає мов 2 місяці (в паспорті по візах усе видно але хто зна) тож може як розпишемо, то допоможе
-
Ще одне. Вони вимагають за останні 10 років поїздки, так, то підчас процесу частина поїздок перейде в категорію "за 10 років" і їх вже не показують.
-
До речі для інформації: у каналі "канада как надо" якось писали люди з України, що не вказували поїздки до Росії (я так зрозумів, що були кількатижневі часті поїздки на заробітки), а прийшов запит дати довідку з поліції з Росії. Так розумію, що сумарно перебування в Росії було півроку і більше. То вже про імміграцію... Не про візи.
-
Треба вказувати, але кількість ніяк не впливає на видачу віз. Це я мав на увазі.
-
Не знаю чи то нововведення, але раніше ніяких довідок з роботи робити не треба було. В нас було 2к ЮСД на двох на візит 11 днів. Підкріпили довідкою з Привату і все. Ні квартир, ні будинків не вказували, та й не треба. До речі запрошення було на дружину, а довідка з банку на мене. Це до того, що пояснюєте їм про те хто несе витрати на візит. Паспорт в мене був новий (без поїздок), мабуть 4 місячної давності. Як на мене ви подаєте зайву інформацію і офіцеру просто ліньки розбиратися в ній, тому і ліпить відмови.
-
Мені теж дивно ...що там можна змінити?