Імміграція до Манітоби
-
Скажіть будь ласка, у мене паспорт до 2025 року. Відповідально, віза теж. И WP буде теж Але це виходить меньше 3 років, цього скоріш за все буде недостатньо щоб здобути стаж 6 міс та пройти всю процедуру до здобуття PR Який план на цей випадок? Чи зможу я легко зробити новий паспорт та відновити туди візу? Або...?
-
Доброго вечора. А скільки ви очікували на відповідь? В мене таке ж питання, треба записатись, бо в дитини закінчується дія паспорту. Так само , як і ви написала на імейл в Торонто, минулого тижня, відповіді ще немає (
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, як рахуються бали за освіту. Я закінчив машинобудівний технікум ( 4 роки після 9 класів школи) ? Буду подаватися по програмі Special Imigration Measure for Ukraine
-
Я би виходила із самого початку: перелік проблемних хвороб викладений ще в аплікації, із самих дороговартісних це діаліз, також інфекційні хвороби Якщо там не питають саме про клапан та інше подібне і Вам дали візу, то всі інші випадки щодо здоров'я припустимі. Тим паче якщо Ви працездатна людина, живете повноцінним життям и сплачуєте податки, то Ваш ризик навантажити фінансування медичного супроводу в майбутньому не перевищує чийсь інший ) щодо позиції лікарів стосовно Вашої патології раджу знайти канадські кардіологічні гайди на цю тему, для цього потрібно знати Ваш діагноз англійською або за кодом мкб10 (англійською ICD 10)
-
Так, це проблема наразі. На тисячі 🇺🇦 громадян, що їхали в 🇨🇦 хто з чим (я про документи) по 2-5 дипломати на консульському напрямку в дип.установі.🤷♂️ Написавши листа консулу, отримаєте відповідь по типу: «Через бла-бла-бла слоти зайняті до кінця квітня/травня і тд.»😅 Є вихід: ставити в копію листів до консула-Центр. І через кілька таких листів/скарг, з Центру до дип.установи прийде доручення Вас прийняти. Але це вже не по людськи.
-
Попадають на виїзні сесії консулів у свої міста. Теж, треба ще потрапити
-
Те саме було і 2 місяці назад. Я не знаю, як це вирішити. Не зазначено, який максимальний часовий проміжок реєстрації і чи бувають місця хоч колись. Безвихідь. Хоча б було, як з Укрзалізницею, коли ти знав, максимальний час попереднього продажу - 40 днів і міг в ніч з 39 на 40 взяти квиток :)
-
Доброго дня. Підскажіть як можно записатися на зустріч до «імміграційного консультанта» в готелі. Постійно всі місяця зайняти. Дякую
-
Добрий день друзі. У меня виникло питання. Хотіла зробити закордонний паспорт. Найближче місце, це генеральне консульство України у Едмонді. Так ось на сайті я пробую записатись на прийом, вже дві неділі. І мені видає, вільні дати відсутні. Пробувала у різні дні і години, результат такий же. Навіть інші міста вибирала (Торонто), все одно. Хто зміг все ж таки записаться, як це можно зробити?
-
Згідно правил чату реклама заборонена, тим більше російських ресурсів. Або тільки з дозволу адміністрації. Наступного разу, будь ласка, в приват з таким. Дякую.
-
Дякую. Якщо можливо таке "розділення", то це вже "щось". Ми приїдемо у будь-якому випадку, тому буду присутній у клініці при проходженні медогляду, який зобов'язаний пройти за 90 днів. І вже на місці дізнаюсь про це. Я так розумію, що у даному випадку ворк перміт я таки на три роки отримаю у аеропорті і його навряд чи анулюють на медогляді, скоріш залишать обмеження, а от коли діло дійде до іміграційної програми, то почнеться саме цікаве... І дуже хочеться бути до цього готовим. Не хочеться за три роки йти шляхом гуманітарної візи, того останнього шансу, який надається перед депортацією. Тобто, коли іміграційна служба дивиться на усі "супутні" проблеми людини, яку зобов'яжуть покинути Канаду. І на те, скільки податків вона заплатила (я хочу платити податки і жити не на шиї у когось), яка професія у Канаді (наприклад, медичний працівник - дефіцит), чи є діти громадяни Канади і т.п. Це дуже слизький шлях останньої надії.