Імміграція до Манітоби
-
Останній мій меседж, та піду думати що далі робити. Канада мене напевно не хоче, це вже третій мій проліт))) Спочатку, мені не дали офер з Вінніпегу (летала в Париж на співбесіду!))), Потім я здала ielts на слб9 на 3 неділі піздніше ніж був мій прохідний балл. І ось це. Є тут такі ж фейлери, як я?)))
-
-
напишіть лист пояснення від себе і від чоловіка, у нас взагалі була вся сума на одному рахунку, бо я всі кошти тримаю на chequing account. Оскільки ми живемо не в Україні, то я навіть пояснювала з ким буде дитина на термін нашої відсутності, додавала квитки батьків, які прилітали поки ми були в Канаді, брала документи зі школи, та контракт на оренду на рік вперед як підтвердження того що ми тільки на візит і назад. Ну і підтвердженні з наших робіт відпустки на термін візиту.
-
Підтримую - треба показати всі зв'язки - наприклад добре оплачувана робота, яку не збираєтеся втрачати, а на час поїздки ви в офіційній відпустці, наявність житла та / або машини, діти, які залишаються вдома. написати що раніше не порушували вимоги візового режиму і не плануєте цього робити в майбутньому. Їдете на запрошення людей, розумієте всю відповідальність і не збираєтеся своїми діями нікого підставляти. Обов'язково докласти всіх можливих документи (листи з роботи, копії техпаспортів, свідоцтва на право власності, і т.д.)
-
Звісно ж розумію. Сама тільки подалася і страшенно нервую. А ви розписували, що це за запрошення і за якою програмою воно працює? Що ви розумієте, що порушення перебування за цією візою закриє вам можливість на легалізацію ну імміграцію? Може їм потрібно більше інформації
-
Може , як варіант взагалі не показувати запрошення??? Бо напевне вони вирішили, що ми одразу поїдемо. Тим паче, все подається з одного акк - де є профіль ЕЕ. Я просто сама в голові тримаю цей квест, і не можу зрозуміти як цю перепону об'їхати. Може забаго людей подається?