Імміграція до Манітоби
-
Добавтесь в цю групу. Там все чудово розписано. www.facebook.com/groups/526113239329392/?ref=share&mibextid=NSMWBT
-
Спасибі !
-
О, в мене те саме. Працюю більше півроку, але десь 4 місяці з них (поїздками на 10 днів) це на півночі Онтаріо. Не думаю, що таке взагалі перевірятимуть. Компанії зареєстровані в Манітобі, ми просто у відрядженні. Але нехай відпише хтось досвідчений в імміграційному процесі, чи на таке звертають увагу.
-
Автомобіль можна. Щодо нерухомості, то здається залишилося все як і було від початку війни. Тільки при присутності власника нерухомості.
-
Наступного разу, будь ласка, не дублюйте свої повідомлення у обох чатах. Пишіть до відповідного чату.
-
Зрозумів.
-
Хто готується до CELPIP. У них з завтрашнього дня знижки на навчальні матеріали Sale starts tomorrow! Save 50% on CELPIP study materials in our online store! Sale runs from Wednesday, January 25 at 9:00 a.m. PT to Friday, January 27, 2023 at 4:30 p.m. PT secure.celpip.ca/RegWebApp/#/product-shopping
-
Шановна спільното, потрібна консультація знавців) дано: двоє дітей 8 та 14 років, відповідно 2 та 8 класс в Україні. Підкажіть по школам, бо якось мені неясно. Це може бути одна школа, чи частіше це дві різні? Питання в тому чи часто зустрічаються elementary та junior high в одному закладі? Цікавить ситуація у Вінніпегу
-
Доброго дня , підскажіть будь ласка , в моєї дружини в заявці на візу є помилка , а саме ім‘я і прізвище написані навпаки, там де має буди ім‘я то написане прізвище і там де прізвище ім‘я і ми вже писали кризову форму щоб нам змінили але ніхто не відповідає і потрібно паспорти відправляти на вклейку візи, що робити в такому випадку підскажіть будь ласка
-
Вітаємо, Olesya! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня! Чи є в Манітобі якісь додатки на телефон для громадського транспорту?