Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, така ситуація. 1) Я знаходжусь в Україні та отримав вже запит на паспорт для вклейки візи який діяв до 30 січня. Але досі його не відправив (не було змоги) чи це критично? 2) Дружина отримала так само запит 30 січня і у лютому ми плануємо відправляти наші паспорти на вклейку. Але діти досі не отримали ні запит на паспорти для вклейки, ні фоілес віза. Кризисну форму вже двічі відправляли але тихо. Як можна це пришвидшити? Чи можливо якось відправити усі паспорти одночасно щоб вони побачили що у нас уже усе є?
-
Тобто нам візи на дітей взагалі не потрібні?
-
Добрий день, підскажіть будь ласка якщо в нас у воркпермітах місце роботи стоїть Квебек, чи можемо ми їхати працювати до Манітоби?
-
Вже 23 рік, закрили лавочку.
-
Нотаріус не потрібен.
-
Привіт! Заповнюю заявку на CUAET для батьків. Вказала, що не вони самі заповнюють, а я. Внесла всі свої дані і так розумію, що потрібно ще заповнити форму imm 5476.Підкажіть, будь ласка, хто уже заповнював, бо я не розумію чи потрібно тут вказувати свої дані чи ні, адже тут не вказано нічого щодо фізичної особи, лише фірма чи організація. А більше не має де внести свої дані . Пункт номер 7
-
Доброго дня, в справкі про несудимістю з України має бути переклад завірений нотаріально, чи підійде простий переклад з бюро перекладів?