Імміграція до Манітоби
-
Дякую за відповідь !
-
Вибачте, про 60 балів, то я помилився. По SWM треба набрати більше ніж прохідний бал. Наприклад, якщо прохідний 720, то вам достатньо мати 720. Вищій бал не буде впливати на швидкість вибірки. Але взагалі мати вищій бал рекомендовано, щоб покрити можливі коливання у балах вибірки.
-
Підкажіть в чому може бути справа. Я у вересні отримала EOI. Наприкінці жовтня в особистому кабінеті статус змінився на Assessment completed, проте я не отримала жодного листа на електронку. Спам також перевіряла. Дзвонила на гарячу лінію, сказали писати їм на пошту. Я вже тричі надсилала їм електронного листа , однак тиша. Чи нормальна це ситтуація? Можливо, є якісь ще методи або телефон як можна з ними сконтактуватись?
-
Скажіть, будь ласка, на PR можна самому заповнити анкету або краще з чиєюсь допомогою, я перечитала стільки інформації, що вже не можу розібратися ні в чому. Була у юриста на консультації заплатила 200$, якщо чесно, тут інформації більше, ніж дав мені юрист. Я в розгубленості. Дякую.
-
Якщо ви більше довіряєте ніж собі, то краще. Я наприклад себе знаю краще ніж будь-який юрист і не хочу покладатись на сторонню людину
-
Для номінації чи потрібно мати гроші на рахунках? Чи можна просто подати документи, мати мовний екзамен та роботу фултайм мін 6міс та оплатити фі?
-
отримала LAA, а загалом балів набрала 834
-
Питання про тест Welarc. Дружина коли його сдала, то їй сказали що його достатньо для PR. Але глибше ознайомився із питанням і виходить що ні?! Для номінації селпік чи іелтс тільки потрібні? А потім коли подаватись на ПР, то вже веларк як додатково потрібно буде?
-
Я оновлюю кабінет щодня, але статус не змінився
-
ви спробуйте зайти у свій кабінет. Якщо там змінилася система, з‘явилася розширена можливість заповнення заявки на номінацію то лист і необов‘язково. Але дають тільки 30 чи 60 днів на подачу. Точно не пам‘ятаю. Можливо якщо ви були вибрані по балах то вже вийшов період