Імміграція до Манітоби
-
Ви у settlement plan описуєте, що ви робите. Якщо змінили місце роботи, то повідомляєте це по факту, якщо self-employed, також повідомляєте. Якщо пішли вчитися чи народилася у вас дитина, чи змінився сімейний стан - все це потрібно повідомити. Офіцер повинен впевнитися, що ви будете економічно активними у Манітобі.
-
Ну по перше, ваша англійська вже має якась бути, щоб здати тест. По друге, якщо ви все добре поясните та прикріпите доказ, що маєте гроші на навчання та на цілий рік бути безробітним, то може буде і ок. P.S. Я б особисто не писав, що буду вчити мову два роки.
-
дякую, дуже корисна відповідь. з цього виникає питання, якщо працюєш пів року, звільняєшся, подаєшся по укр виборці, та пишеш у сетлмент плані, що плануєш йти на курси, або вчити англійську рік-два, наприклад. Це ок буде для офіцера, чи може відмовити у номінації?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, скільки часу займає зняття обмежень з вп після здачи медичного огляду, та чи є процедура платною в Вінні?
-
Безкоштовно. Подаватись можна через 2-3 тижні і приблизно стільки ж чекати.
-
Бо в ін.групі написали,що обов'язково потрібен оригінал
-
Якщо у вас є запитання щодо імміграційної програми провінції Манітоба, напишіть ваші запитання просто зараз і ми постараємось відповісти на них під час сесії наживо. Щоб поставити запитання, потрібно перейти на онлайн-трансляцію www.youtube.com/watch?v=_WAcF-GgZw4 Сесія буде доступна потім у записі для перегляду Дякуємо.
-
Ви вже показували офіцеру?
-
Будь ласка,підкажіть довідка з роботи має бути за який період?підтвердження стажу за 5 років?якщо я до війни працювала 10 років на одній фірмі,то брати весь період з моменту працевлаштування,кількість годин і так далі?як правильно ?відправлятимуть з України...щоб повторно не робити
-
Я для підтвердження свого ФОП брала у клієнтів референс листи. Вони були не на фірмових бланках і лише з підписами клієнта, без печаток. Проте я додала їх адреси, пошти та номера телефонів для контакту. А ще (так як вони теж були ФОП) зробила лист де було пояснення, зо згідно закону України ФОП не зобов‘язані мати печатки і вони скористались своїм правом затверджувати всю документацію лише персональними підписами.
-
Дякую дуже