Імміграція до Манітоби
-
1. Так прописано у вимогах. Я 2й варіант не бачив навіть ніде
-
Я теж про це і це більше вимога для паперової подачі . Як бути при онлайн подачі? Чи просто відканувати фотки і не париться ?!?!?
-
Яка ціна ?
-
Дякую, почитаю про своїх
-
Я тут робив на паспорт і буду на ПР робити Photo Central +1 204-774-4343 maps.app.goo.gl/yNcC6qPmY18kxiSh7
-
Відсканувати. Там в інструкції писали, що проскануйте дві сторони фото. І треба упевнитися, що в Steples нормально фото роблять, щоб не звернули. Бо я читав коменти, на гугл мапс, до одного з відділень, то їх там матюкали за те.
-
$18.99 за фото 10x15
-
Доброго дня. Може хтось зіштовхувався з подібною проблемою. Мої права водія не пройшли верифікацію, так як вони не міжнародного зразка. Як виправити ситуацію?
-
Дякую.
-
Мій чоловік зіштовхнувся. Він сдав все з нуля (ноледж і практичний), але зарахували його стаж й він отримав 5F. Через декілька тижнів надійшов лист з МПІ про прикру помилку, бо він мав українські права в дії, а в МПІ їх не приймали.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. В кого є знайомий бухгалтер який зможе заповнити декларацію на такси. Дуже дякую
-
Цікава думка, що до анкет , які всі нам приходять.
-
Ми робили перший варіант.
-
Мене теж турбує це питання, моїй старшій дитині 19 років, знайшла форму IMM 5604e на яку ви посилалися - в ній вказано ,що вона для minors ( неповнолітніх), тобто після з 18 років вже не потрібна вона . А ви вказали, що офіцер запросив цю форму у 19 років ... Питання, як виходити з ситуації,якщо біологічний батько не планує підписувати ніякі дозволи ?