Імміграція до Манітоби
-
Радість велика для канадських українців.
-
Ось і приплили. Хотіли на двох стільцях всидіти. 🤷🏼♂️
-
Теж саме зараз відбувається в Польщі
-
Проте все рівно дякую
-
Звичайно, воно відпало ще до вашого першого повідомлення)
-
Думаю тоді питання відпадає. Все вірно?)
-
Так
-
@RositsaManeva у вас документ двомовний? Англійська присутня?
-
В офіційних інструкціях про документи виключно англ або французькою. Мені цікавив випадок з англо-українським документом.
-
@RositsaManeva користуйтеся, будь ласка, пошуком. На всі елементарні питання вже є відповіді. Навіть не потрібно шукати логіку, просто виконуйте офіційні інструкції 😉
-
Можливо то був транзит через Канаду
-
Заернутись до офіцера по ворк перміт, мали б видати
-
Вітаю, підкажіть, що робити в такій ситуаціі. Людина отримала візу CUAET , збирається летіти в Канаду в січні. Але на момент отримання візи вона була в США з коротким робочим візитом і верталася зі Штатів в Украіну з пересадкою в Торонто. В Торонто ій не видали work permit , чому саме - не знаю. Чи вона не щнала, що треба просити, чи там якось офіцер то пропустив, але одним словом не дали. Тобто фактично лендинг вже був, а перміту нема. Що в такому разі відбувається, якщо вона прилетить в січні? Чи видадуть той перміт в аеропорту чи кудись потім треба звертатись? І куди саме зверьатись і чи взагалі той перміт видадуть?
-
Так, я розумію Просто працюю в системі освіти і сама дуже часто стикалась з чимось .. нелогічним:) Дякую за відповідь
-
Вітаю всіх💛 підскажіть, будь ласка, якщо додаток до диплома на 2 мовах(укр та англ) чи треба його якось ще додатково переклалати? Чи можна відразу евалюацію робити?