Імміграція до Манітоби
-
В тому і справа Я хвилююсь що не зможу нормально зібрати документи сама Наприклад щодо моєї піврічної праці в Чехії до Канади Якщо це не зробити правильно то вийде мінус велика кількість балів Чула вже таке що комусь не зарахували бали за працю Гадаю це тільки тому що людина не дала всі необхідні документи Чи знайду я все необхідне у вільному доступі ? Чи без консультації ніяк
-
Привіт всім! Трішки не по темі у мене таке запитання . Але можливо хтось знає , якщо я переїжджаю з одного міста в інше в Манітобі . Що саме потрібно змінити з документів ? Чи просто вказати іншу адресу проживання? Чи потірбно знову робити safety на машину чи ні , так як це та сама провінція?
-
Навіть при використанні послуг консультанта, ви будете збирати документи самі. Все, що зробить консультант - створить профіль в MPNP і додасть все за вас. І, до речі, весь шлях з консультантом коштує не 800, а більше $7000
-
Я Вас розумію. Працював паралельно на кількох роботах, подав основну на візу. А тепер по ній референс не можу отримати, буду подавати її плюс паралельні .... якби зразу знав , то все бы і вказав ... Є багато нюансів Але не факт що поможуть, я звертався, то тут більше помогли, ніж там