Імміграція до Манітоби
-
Paragraph 24 has nothing in common with Canada. Prove me wrong on this. CUAET - it's a work permit with some cuts, not a special program for immigration, 'cause there will be no special program for any nationality, 'cause it is gonna be a discrimination towards everybody else.
-
побачимо... через рік, максимум півтора. я розумію твої аргументи. знайти для цього прийняину форму завжди можна. але хіба війна лише у нас? багато країн у світі у яких вона йде, але ніхто до канади тих людей не запрошує.
-
Тоді може знаєте как це зробити?
-
а ну карозкажіть, яким чином ви технічно без статусу (по паролю) зможете його змінити? не вигадуйте. єдині варіанти - шлюб та віза eb-3, але і для цього треба буде виїхати з країни.
-
www.celpip.ca/city/winnipeg/
-
Доброго Дня. Вчора прочитала на чаті що роботодавець повинен функціонувати мінімум 3 роки в Манітобі. Моя фірма функціонувала 7 років під одною назвою, але рік тому її викупила інша фірма з головним офісом в Едмонтоні. Чи це означає що мій роботодавець на підходить для SWM, бо наше відділення саме під цією назвою є менше 3 років?
-
CELPIP
-
Добре, дякую )
-
Головний офіс в Едмонтоні, то окей, якщо є офіс у Манітобі. Дивіться вашу Т4 форму. Там вказано, у якій провінції ви працевлаштовані. Вже знаю кількох людей, які мають неприємні сюрпризи. Вони думали, що працюють у Манітобі, а виявилося, що або Саскачеван або Онтаріо.
-
Отримати вам ПР, а потім спонсорувати маму через лотерею. Однак, це займає роки та треба везіння, щоб виграти ту лотерею. Інший спосіб - якщо у мами немає нічого і нікого в Україні, вона не підпадає під жодну імміграційну програму, то податись на "гуманітарну програму". Однак, там також своєрідна лотерея і погодження дають тільки справді тим, хто у дуже складному становищі
-
Province of Employment : MB … тепер питання за 3 роки функціонування в Манітобі ((