Імміграція до Манітоби
-
Ні, тільки спеціаліст
-
Привіт! Бачу тут дискусія про переклади, тож хотіла запитати, чи підходить завірений переклад документів (свідоцтва в основному) через immigration centre для EE?чи потрібно буде перероблювати? Дякую
-
Вітаємо, Margarita! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Питання по стажу, виправте, якщо помиляюсь. Вчора я була впевненна в правильності свого рахування, а сьогодня є сумніви. Працювала фул тайм в одній організації з 09.01.2013 по 21.07.19 зі зміною посад. З 22.07.19 по 07.11.2019 в цій же організації, але вже парт тайм. І в наступних організаціях також парт тайм. Маю 6 місяців фултайм в Канаді. Якщо подаватись, наприклад 25.04. 23, то я маю 1 рік 3 міс фултайм роботи України + 6 місяців робота фултайм в Канаді. Я повинна вказувати 1 рік стажу. Так?
-
Питання по стажу, виправте, якщо помиляюсь. Вчора я була впевненна в правильності свого рахування, а сьогодня є сумніви. Працювала фул тайм в одній організації з 09.01.2013 по 21.07.19 зі зміною посад. З 22.07.19 по 07.11.2019 в цій же організації, але вже парт тайм. І в наступних організаціях також парт тайм. Маю 6 місяців фултайм в Канаді. Якщо подаватись, наприклад 25.04. 23, то я маю 1 рік 3 міс фултайм роботи України + 6 місяців робота фултайм в Канаді. Я повинна вказувати 1 рік стажу. Так?
-
Перелік документів шукайте в закріплених повідомленнях. Нотаріальне завірення не вимагається. Достатньо печатки перекладача.
-
Дипломи, так, а щодо інших перекладів? Свідоцтва про народження/шлюб?
-
Хто летів в Торонто, чи достатньо 4 годин для отримання воркперміт?
-
І пересадка?
-
Добрий день! Підскажіть, будь ласка, хто може допомогти скласти резюме. Я приклад написав але й хочу щоб мож резюме мало гарний-професійний вигляд. Куди я можу звернутись і до кого?
-
Вітаємо, Алексей! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Та як склав так склав. Можна його купити професійне. Багато блогерів на цьому заробляють. Можна через Манітоба старт робити. Я так робив. Я спочатку, взагалі, наше розсилав, потім з Манітоба старт трохи підрихтував і знову і весь час тепер підрихтовую потрохи ... Але всі роботи , що мав, то через знайомих... На жаль на резюме ніхто не відповідає...