Імміграція до Манітоби
-
Саме так. Федеральний уряд також перевіряє, чи аплікант на ПР відповідає вимогам провінційної програми. Мою знайому коли так завернули на федеральному етапі, бо була невідповідність професії, по якій дали номінацію, з її фактичною роботою. Це було, давно, задовго до нової провінційної програми.
-
Тепер я заплуталась у своїх підрахунках. Якщо отримала листи від роботодавця і можу підтвердити наступні періоди: 08.01.20-12.11.20 07.12.20-31.03.22 Виходить я не можу клеймити 2 роки досвіду? Тільки 1 рік 3 місяці?
-
Дякую!
-
Добрий день, звертаюсь до тих, хто подався чи подається на федеральний етап, як ви розібрались з аплікаціями 1344, 5532, 5533? Може є якийсь гайд чи пояснення ? Декілька днів не можу розібратися що і як там заповнювати(( допоможіть будьласка)) 🙏
-
Підкажіть будь ласка таке. З офіційного сайту: Ukrainians and their family members who acquire or already have temporary status in Canada • can leave and return to Canada at any time while their visa is valid acquire or already have - що саме мається на увазі щоб вважати що aquire or already have - отриманий ворк перміт по прильоту чи ще щось крім цього?