Імміграція до Манітоби
-
Там зима ще кайфовіша ніж тут, деколи по 2 метри снігу випадає 😂
-
Моя ремарка: без PR такі курси коштують приблизно 8-10 тисяч $
-
Я з одним в черзі розмовляв, в нього англійська трохи краще ніж моя, але він сюди прилетів з PR, якщо ти постійний резидент, ти можеш зробити запит на навчання (в його варіанті це було безкоштовне навчання Class 1 Driver's License), але працювати наInternational рейсах на фурі не хоче, шукає роботу по місту.
-
CLB 4 — це нижній рядок таблиці
-
Вітаю всіх! Підкажіть будь ласка у мого офіційного чоловіка громадянство Іраку, ми приїхали по Куает, він уже почав працювати за контрактом на компанію у Вініпезі, я ще роботу не знайшла і воно все затягується у мене, скажіть якщо чоловік буде подаватись, то я автоматично підходжу для отримання ПР або вони віддають пріоритет саме Українцям щоб через 6 місяців роботи подаватися, або одне і теж для всіх, будь ласка, поділіться хто що знає? І могли б ви порадити перевіреного імміграційного консультанта, ДЯКУЮ🙏🏻
-
Ну тут я не впевнений,слабо віриться що навіть з PR курси безкоштовні, можливо його фінансує якась транспортна компанія і все... Чув історії що Канадці також проходили курси (MELT) і платили бабки...
-
Підкажіть, будь ласка, правда, що отримання pr швидше та простіше у Манітобі ніж у Атлантичних провінціях? Якщо працювати далекобійником