Імміграція до Манітоби
-
Ви здавали CELPIP? Але там пишуть за кожен модуль бали. Тут же — саме в self-assessed — треба вказати щось від 0 до 20, і поряд є ось ця табличка з балами відповідно до рівнів CLB. І виходить, що сумарні бали по тесту перевищують допустиме в цьому полі значення. То, виходить, таки треба порахувати в їхньому калткуляторі Overall і перевести його в бали відповідно до таблички?
-
Добрий день ! Скажіть будь ласка , я планую піти за програмою skilled worker . Сдала тест з ангілської мови , є job offer з роботи . Вчора заповнила аплікацію на Express of Interest. Але , чомусь пише , що в мене недостатньо балів , щоб бути в пулі для отримання листа з підтримкою від Манітобі . Підскажіть будь ласка , в чому може бути справа ?
-
Там є поля для кожного модуля, я їх заповнила відповідно до результатів тесту. А нижче — оцей self-assessed з полем, куди можна вписати лише одне значення від 0 до 20... і я трохи заплуталася. Врешті, мабуть, впишу відповідно до Overall бал з їхньох таблички відповідності CLB/score